AKTUELNO

Đuričić redovno posećuje buvljak, gde je kupio i svog psa - Žutu.

Redakcija najbržeg portala u Srbiji - Pink.rs, došla je u posed fotografija na kojima nekadašnji učesnik rijaliti programa "Zadruga", Miki Đuričić razgleda stvari na buvljaku u Pančevu.

Foto: Pink.rs

Mikijevo učešće u najgledanijem rijaliti programu obeležila je ljubavna romansa sa pevačicom Nadeždom Biljić sa kojom je redovno imao intimne odnose kako u prostoru koji su sami pronašli, tako kasnije i u sobi za rehabilitaciju.

Nakon njihovog izlaska Miki i Nadežda su stavili tačku na svoju romansu. U "Zadruzi" se Miki družio i sa Borom Santanom i Banetom Čolakom, sa kojima ne održava redovnu komunikaciju sada. Takođe, Tanja Jovićević koja je bila u dobrim odnosima sa Đuričićem nam je nedavno rekla i kako se ni ona nije čula sa Mikijem posle izlaska iz Zadruge.

Foto: Pink.rs

Podsetimo, Miki je u Beloj kući govorio i kako je čak svog psa Žutu, koja je mnogima skrenula pažnju i ostala u "Zadruzi" nakon njegovog izlaska, kako ju je kupio upravo na buvljaku.

Foto: RTV Pink

Foto: TvPink Printscreen

Posle izlaska iz "Zadruge" Miki Đuričić vratio se u svoje rodno Kupinovo, gde ga je pratila ekipa emisije "Paparaco lov", a na snimcima se vidi Miki koji daje novac svojim drugovima za picu, a posle toga se odvezao do lokalne kafane.

PROČITAJTE: PRVI PUT OČI U OČI! OTKRIVAMO o čemu su Kijina mama i Zorica Marković razgovarale u superfinalnoj noći ZADRUGE! (FOTO)

Autor: Pink.rs

#Miroslav Miki Đuričić

'