AKTUELNO

Njegova tvrdnja ostavila je sve bez teksta, a Kija mu je odgovorila!

Novinar Milan Milošević imao je veoma zapaženu ulogu u prvoj sezoni najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima. Milan je "Zadrugu" završio kao jedanaestoplasirani a na sinoćnoj žurki u impresivnom gradu nadomak Beograda je otkrio i da li je zadovoljan ovim uspehom.

Ja sam sasvim zadovoljan i ponosan sam na sebe. Spavao sam, jeo sam omiljenu hranu, gledao televiziju, pušio omiljene cigarete a najbitniji je razgovor sa mojom mamom - rekao je Milan.

Foto: TvPink Printscreen

Milošević je istakao i ko je bio njegov favorit i za koga je iz sveg srca navijao u superfinalu.

Teodora Džehverović je zaslužila da se nađe u samom vrhu ovog plasmana i to se dogodilo na moje veliko zadovoljstvo. Finalni duel je nešto što se nikad neće ponoviti u istoriji. Luna protiv Kije, Kija protiv Lune, svi su čekali da vide da li će pobediti nešto sveto a to je brak. Nemam ništa protiv Lune, ali mislim da je tek shvatila šta je uradila - istakao je Milošević.

Milan je tokom cele prve sezone bio uz ljubavni trougao ali se više puta deklarisao kao saradnik majke Lune Đogani, Anabele Atijas. Sada je novinar otkrio i da se na samom kraju žestoko sukobio sa Anabelom i da njihov susret nije protekao u najboljem raspoloženju.

Foto: TvPink Printscreen

Večeras sam prvi put popričao sa Anabelom i sa Lunom. Sa Anabelom je bila žučna rasprava, rekao sam joj u lice šta mislim. Mi smo imali fenomenalnu saradnju pre ovoga, nikada nije imala rasprave po medijima, bila je jedan sasvim normalan čovek. Rekao sam joj da je sama ćerku gurnula u ovu priču i gurala ju je dublje i dublje a ona se pravdala je bila nemoćna - rekao je novinar.

Milošević je otkrio i jednu ekskluzivnu informaciju, a to je da se Kristina Kockar i Slobodan Radanović neće razvesti.

Neću staviti tačku dokle god se ne pomire, ili se razvedu. Dokle god je on venčan sa svojom ženom, nikada neće biti odobreno ta njihova veza. Luna i Sloba nikada neće biti srećni dok se razvede ali kako sam čuo iz pouzdanih izvora, od razvoda nema ništa. Ja bih njih doveo u "Zadrugu 2" - rekao je Milan.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: Sloba otkrio SA KIM JE PROVEO PRVU NOĆ nakon Zadruge, A ONDA PRIZNAO DA LI SE ČUO SA KIJOM I LUNOM! (FOTO)

Naravno da ostajem pri svom stavu. Pogrešne informacije je dobio. Od mene dobija informaciju da je još jutros advokat kontaktiran, biće i Slobodan kontaktiran. Ta španska serija će biti završena već sledeće nedelje - odgovorila je Kija na Milanovu tvrdnju uživo u emisiji.

Detaljnije o svemu pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Anabela Atijas

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Slobodan Radanović

'