AKTUELNO

Anđelovi majka i ujak se nisu pojavili da ga podrže u superfinalnoj noći.

Prva sezona najgledanijeg rijalitija na našim prostorima ''Zadruga'' noćas je završena. Kristina Kija Kockar izašla je kao pobednica, dok je drugo mesto zauzela Luna Đogani, a treće Teodora Džehverović.

Foto: TvPink Printscreen

Ceo region noćas je bio uz TV Pink, a na najbržem portalu u zemlji Pink.rs publika je imala priliku da pročita i vidi šta se sve tokom noći dešavalo iza kamera. Ono što je mnogima privuklo veliku pažnju jeste to da je Anđelo Ranković jedini supefinalista čija se podrška nije pojavila u studiju u Šimanovcima da ga dočeka.

Foto: Pink.rs

Anđelova majka Ljiljana i ujak Predrag nisu došli da ga podrže, a njemu zbog toga nije bilo nimalo lako. Njemu je utehu pružila Teodorina porodica, a majka Gordana je u tome prednjačila, te je sve vreme bila uz njega, razgovarala sa njim i tešila ga.

Foto: Pink.rs

Kako saznajemo, Tedorin brat Sava je čak prokomentarisao kako će Anđelo prenoćiti kod njih i kako neće ići kod svojih.

- Anđelo se osećao veoma loše jer majka i ujak nisu došli da ga dočekaju. Džehverovići su davali sve od sebe da ga uteše, a Sava je čak u jednom trenutku rekao da Anđelo ide sa njima i da će kod njih spavati - rekao je za Pink.rs izvor koji se zatekao na licu mesta.

Foto: Pink.rs

Po svemu sudeći, Anđelovi nisu mogli da mu oproste to što ih nije poslušao i raščistio sa Teodorom, a da li će porodice izgladiti odnose, ostaje da vidimo.

Foto: Pink.rs

Autor: Pink.rs

#Anđelo Ranković

#Rijaliti Zadruga

#Teodora Džehverović

'