AKTUELNO

Nije mogla da sakrije svoje emocije.

Teodora Džehverović je na svoje veliko oduševljenje kao trećeplasirana ukućanka napustila rijaliti "Zadrugu" posle više od devet meseci. Ona se do studija prevezla "Škodom" koju je dobila kao nagradu za osvojeni plasman, a pored toga je dobila i dva para obuće.

Nakon što je napustila Belu kuću, Teodora je u razgovoru sa Dušicom Jakovljević otkrila ko je njen favorit od dve ukućanke koje su ostale u "Zadruzi".

Foto: Pink.rs

Svi znamo koliki bol je preživela i šta joj se desilo. Ne želim sada da kažem ništa loše ni protiv Slobe, ni protiv Lune, uradili su tako jer su želeli. To što je Kristina preživela zaslužuje svaku nagradu sveta. Ona izgleda kao jedna prava žena, kao jedna lavica, borac. Kod nje sam prepoznala sebe i baš zato vidim nju kao pobednika - rekla je Teodora.

Foto: Pink.rs

Mlada pevačica je dočekana sa ovacijama, a ona je prve momente iskoristila da se pozdravi sa svojim najmilijima. Prvi joj je čestitke uputio njen dečko Anđelo Ranković, a potom se posvetila ostalima.

Pročitajte još: NEPRISTOJNA PONUDA: Otpevao je premijerno po izlasku iz Zadruge, a ovako zvuči pesma koju je Sloba dobio od produkcije! (VIDEO)

Kako je sve izgledalo pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

#Rijaliti Zadruga

#Teodora Džehverović

'