AKTUELNO

Siguran je da oni i dalje ne vole njegovu sestru!

Superfinalista Zadruge, Teodora Džehverović, večeras će napustiti rijaliti posle devet i po meseci koje je provela u impresivnom gradu, a nju će u studiju dočekati brat Sava koji je veoma ponosan na nju.

Očekujem da ostane dostojanstvena kao što je bila i do sada. Za mene je ona moralni pobednik Zadruge. Bićemo okupljeni u krugu porodice, imam mnogo toga da joj saopštim, da se okrenemo njenoj budućnosti, ima nekoliko pesama i to je to - kaže Sava za portal Pink.rs.

Foto: Pink.rs

Teodora je u rijalitiju započela vezu sa Anđelom Rankovićem, a njegovi roditelji se večeras nisu pojavili u studiju. Zato će, kako Sava kaže, on odmah krenuti kod njih.

Anđelo će kod nas, definitivno. Prelazi kod nas. Vidim da niko od njegove porodice nije došao, ne znam šta se desilo, videćemo. Sigurno će Anđelo reći o čemu se radi, da li njegova porodica ne podržava vezu, ali mislim da se nije mnogo promenilo u njihovom odnosu prema Teodori - siguran je Savo.

Foto: RTV Pink

Nas je zanimalo da li on misli da su Anđelovi roditelji ljuti na njega, ali Sava smatra da to nije slučaj.

Ne mislim da su oni ljuti, možda nisu takvi ljudi da se eksponiraju, a možda nisu želeli da dođu u neki neprijatan položaj ako su mislili da će se raspravljati sa nama - zaključio je on.

Autor: N. V./ S. K./ D. T.

#Rijaliti Zadruga

#Sava Džehverović

'