AKTUELNO

Stigli i bivši zadrugari!

Rijaliti Zadruga, koji već devet meseci obara sve rekorde gledanosti, večeras se završava. Od 21 sat na televiziji Pink počinje veliko superfinale, kada ćemo saznati ko će biti pobednik ove prve sezone.

Foto: E-Stock Miloš Rafailović/Pink.rs

Naravno, ništa ne bi moglo da prođe bez njihovih najmilijih, pa su tako porodice zadrugara počele da se okupljaju u studiju u Šimanovcima, a među prvima su stigli Dušan i Draginja Radanović, roditelji Slobe Radanovića, za kog možemo slobodno reći da je sa svojom suprugom Kijom Kockar i devojkom Lunom Đogani obeležio ovu sezonu.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Njih dvoje su poveli i prijatelje, pa smo tako mogli da vidimo i Stefana Obradovića, Pinkovu zvezdu koji je tokom celog rijalitija podržavao Slobu, ali i njegovu sestru Mirjana Alavanja, kao i mnoge druge.

Foto: Pink.rs

Slobina majka Draginja je imala osmeh na licu, verovatno zato što će napokon zagrliti svog sina posle devet i po meseci, a rado se pozdravila sa bivšom zadrugarkom Milicom Dugalić. Pored pevačice, tu su se našli i drugi zadrugari - Žiža Stojanović i Miroslav Đorđević, Nada Obrić, Zorica Marković i Dušan Zdravković.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Pored njih, tu je već stigla podrška i Ane Korać, koji željno iščekuju da ona izađe, a nema sumnje da se nadaju da će osvojiti i neku nagradu.

Foto: Pink.rs

Ko će biti pobednik prve sezone rijalitija "Zadruga" zavisi samo od vas, zato u nastavku pogledajte kako možete glasati za svog favorita i ne zaboravite da od 21 sat budete uz televiziju Pink i najbrži portal u zemlji Pink.rs.

Foto: E-Stock Miloš Rafailović/Pink.rs

Autor: N. Vujčić

#Rijaliti Zadruga

'