AKTUELNO

Komentarisala i svoje roditelje.

Jovana Tomić Matora napustila je "Zadrugu" nakon Nemanje Đerića Đeksona, ove večeri, a to je palo najteže Sanji Stanković koja je počela da palače, jer će poslednju noć u Beloj kući provesti bez Matore.

Foto: RTV Pink

Nakon izbacivanja Jovana je došla u studio "Zadruge" gde je vodila razgovor sa voditeljkom Dušicom Jakovljević i novinarima. Matora je rekla kako je srećna što je dogurala tako daleko i da joj je drago što je u "Zadrugi" njena bolja polovina.

Nije da se Sanja i ja osećamo kao da smo uradili nešto pogrešno, samo smo našli utočište. Ona je uvek sumnjala da nije dovoljno dobra, da ne pruža dovoljno pažnje... Rekla sam joj da je dovoljno samo da me grli. Ja nisam bila toliko sigruna u njoj, mislila sam da joj prija samo moja pažnja - rekla je Matora.

Foto: RTV Pink

U jednom trenutku novinar Pink.rs portala, Darko Tanasijević, najavio je vest koja se odnsila na podršku od strane Matorine najbolje drugarice, a šta je ona rekla za naš portal pročitajte klikom na ovaj link.

Foto: RTV Pink

Matora je rekla kako bi sve isto uradila kada bi ponovo ušla u "Zadrugu", da joj je najbolja drugarica bila u Beloj kući Gordana Džehverović, da su joj najviše značili razgovori sa Drvetom mudrosti, a onda je komentarisala svoje roditelje.

Mnogo mi znači tatina podrška. Jedva čekam da vidim mamu i tatu. Moj otac se nikada ne bi pojavio. Mnogo ga volim i mislim da ovakva stvar može samo da ojača odnos ćerke i sina sa roditeljima. Jedva čekam da ih zagrlim - na ivici suza je rekla Matora.

Foto: RTV Pink

Jovana Tomić Matora komentarisala je i ljubavni trougao Slobodan Radanović, Luna Đogani i Kristina Kockar. Bivša zadrugarka je ovom prilikom rekla i kako je veoma razočarana u Slobu, kome je u svom uključenju kod zadrugara, čestitala Slobi rođendan.

Kija je meni nešto rekla u poverenju, šta je napisala Slobi za rođendan. Ako je ljubav da ja Sanji ljubim noge i da joj pričam da je princeza i kažem Banetu Čolaku da bih imala s*ks sa njim... ne razumem! Dečko prvo laže samog sebe, to je najgore. Ja sam dosta promenila mišljenje o Slobodanu. Ne bih volela da me niko voli kao što Slobodan voli Lunu.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Sanja ljubavi molim te, sve je super. Zadovljna sam, presrećna sam. Sve je super, nema razloga da brineš. Idem pravo kući, da znaš (smeh). Ovde su drugari, super je, super mi je u studiju. Navijam za tebe. Ko god da izađe, sačekaću ga, tu smo. Sunce nemoj da plačeš i zaslužuješ da budeš u top 12, neću da čujem da pričaš da si sledeća. I Miljana nemoj da plačeš - rekla je Matora zadrugarima.

Autor: S. K.

#Jovana Tomić Matora

'