AKTUELNO

Pevačica priznala nešto što je šokiralo sve.

Ove večeri, Drvo mudrosti je možda po poslednji put razgovaralo sa Teodorom Džehverović i Anđelom Ranković koji borave u "Zadruzi" već više od devet meseci.

Foto: TvPink Printscreen

Pošto je finale sve bliže, Drvo je interesovalo kako će se osećati kad neko od njih napusti Belu kuću, a drugi ostane u njoj.

Sad je baš blizu kraj tako da verujem da ne bi bilo toliko teško. Da je bilo nešto ranije, ne zna se kome bi bilo teže. Meni bar ne bi bilo teško da izađem ja ili da izađe ona - rekao je Anđelo.

Foto: TvPink Printscreen

Volela bih bar jedan dan da sam sama, isto tako bih volela da on jedan dan bar ostane bez mene da vidimo kakav je život u "Zadruzi" da smo sami. Ne bismo imali problem da ja ispadnem a on da ostane - odgovorila je Teodora.

Kako je pevačicina majka Gordana Džehverović rijaliti napustila juče, Drvo je želelo da čuje kako se golupčići snalaze bez nje, koja im je uvek u svakom trenutku pomagala i bila uz njih.

Snalazimo se odlično, neke njene poslove sam čak i preuzeo. Mnogo mi je drago što me je Goca ovde naučila da treba raditi iako neki ljudi ne zaslužuju da čistiš iza njih. Da treba raditi za sebe - rekao je Ranković.

Foto: TvPink Printscreen

Meni je malo čudno, zato što svi koji su pitali nešto nju, sad pitaju mene. Malo mi je teže i čudno mi je, ali mi je i lakše jer znam da je ona kući. Konstantno sam uzbuđena, kada bi mama bila tu još veću tenziju bih osećala pa mi je zato malo lakše zato što ona nije tu - objasnila je Džehverovićeva.

Kako su zadrugari danas u toku dana imali priliku da vide ljubavne klipove među kojima je bio i Teodorin i Anđelov oni su naglasili kako su jako ponosni na sebe ali i na ljude koji ih podržavaju. Takođe, oni su sigurni da u Beloj kući ima zadrugara koji su ljubomorni na njihovu romansu.

Toga uvek ima. Mi nismo hteli nikada da pokazujemo prstom na nekog. Ne znam zašto je neko ljubomoran, pogotovo ako je ljubav u pitanju. Ako toga ima, ide njima na čast to je njihova stvar. Ne kažem da mi je drago, ali mi možda budi osećaj ponosa zato što ona mi imamo nešto lepo - rekao je Anđelo.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: ODMAH NAKON IZLASKA IZ ZADRUGE REŠIO DA RASKRINKA SVE! Bane otkrio ko je najveći lažov, ali i čija ljubav nije prava! (VIDEO)

Ništa mi nije čudno. Svako je ovde imao mogućnost da bude ono što želi da bude. Nas dvoje smo se trudili da budemo ono što danas jesmo. Nama nije bilo lako, bile su umešane porodice, moja veza napolju, a mi smo izabrali da se borimo. Eto Luna je sama rekla da joj je krivo što ona i Sloba nemaju ljubav kakvu mi imamo. Svi smo očekivali da će se i njihova ljubav završiti kao i naša - navela je Teodora.

Kompletan razgovor ovih golupčića sa Drvetom mudrosti pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Anđelo Ranković

#Rijaliti Zadruga

#Teodora Džehverović

'