AKTUELNO

Đoganijeva je svojom reakcijom rekla sve.

Zadrugari su u toku dana imali veliko iznenađenja od Velikog šefa. Naime, voditeljka Rada Radenović posetila je Belu kuću kako bi ih obavestila da će svi parovi koji su ljubavne romanse započeli u Zadruzi imati priliku da pogledaju i kako su izgledali.

Foto: TvPink Printscreen

Anđelo Ranković i Teodora Džehverović proživeli su mnogo emotivnih trenutaka, a nisu mogli da sakriju koliko su zahvalni svim obožavaocima koji su ih bodrili od samog početka.

Međutim, Luna Đogani nije mogla da se suzdrži, pa je briznula u plač, jer njene fotografije sa Slobodanom Radanovićem nisu bile ni nalik njihovim.

Foto: TvPink Printscreen

Ona je teško podnela sve što je na tim fotografijama videla, naročito posle video-klipova u kojima se jasno moglo zaključiti koliko su njih dvoje zaljubljeni.

Foto: TvPink Printscreen

Podsetimo se da je Luna pokušavala da na sve moguće načine negativno utiče na njenu vezu sa Anđelom, a prvi pokušaj bio je kada je odala tajnu Drvetu mudrosti da je Teodora u Zadruzi imala odnose sa svojim dečkom.

Đoganijeva je, takođe imala žestoke izlive emocija kada su njih dvoje u pitanju, a dešavalo se i da situaciju sa Slobom upoređuje sa njihovom, iako su njihove priče same po sebi diferentne.

Foto: TvPink Printscreen

Da li je sve ovo bio razlog što su ona i Sloba jedini par u Zadruzi koji nisu svoju borbu za ljubav izdržali do kraja, preostaje da saznamo.

K.Ristić

#Anđelo Ranković

#Luna Đogani

#Teodora Džehverović

'