AKTUELNO

Ponosan na sestru.

Nakon što je njegova majka Gordana Džehverović napustila najgledaniji rijaliti program "Zadruga", Sava Džehverović je za portal Pink.rs rekao kako je izgledao njegov život proteklih meseci sa ocem Seadom, bez majke i sestre Teodore Džehverović koja je i dalje u Beloj kući.

Foto: TvPink Printscreen

Pa s obzirom na to da smo tata i ja ostali kod kuće, morali smo da se snađemo sa svim ženskim i muškim poslovima, ali izdržali smo (smeh). Nedostaje nam Teodora, ja sam jako vezan za nju, a to se pokazalo i u toku Zadruge. Posle je ušla i mama, mene su zbog nje pljuvali neki Teodorini i Anđelovi fanovi, ali ja mislim da je mama odlično uticala na njihovu vezu - govori Sava za Pink.rs i dodaje:

Foto: RTV Pink

Ja sam vezan za sestru i ne prijaju mi te njene svađe sa Anđelom. Kada sam imao poziv, ja sam joj skrenuo pažnju da to ne želim da vidim. Pogađa me kada neko diže glas na Teodoru, pa čak to bila i rođena majka. Ona je moja sestra i ja sam godinama želeo da dobijem sestru i slab sam na nju - rekao je Džehverović.

U nastavku nam je Sava ispričao i kako je Teodora od njega mlađa dvanaest godina i da se nikada nije desilo da se posvađaju i ne razgovaraju.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam dugo bio jedinac. Patio sam, ali sam imao osećaj da ću nekada dobiti sestru i baš sam želeo sestru, ne brata i eto posle dvanaest godina mi se ta želja ostvarila. Tata je bio na terenu, ja sam bio prva pomoć mami, menjao joj pelene, vodio u školu. Bio sam joj nekada i kao otac i kao majka i kao drug i kao brat - ističe Sava.

Foto: RTV Pink

Sava Džehverović je pre nekoliko nedelja u emisiji "Premijera - vikend specijal" pocepao fotografiju na kojoj je bio biznismen Ćazim Osmani, posle čega je dobio preteće poruke, o čemu možete čitati više klikom na ovaj link. Nas je zanimao kako se ova priča u nastavku odvijala?

Foto: Pink.rs

Pa ništa više nije bilo. To je meni bilo stvarno smešno od dotične, neću ni ime da joj spominjem dosta je marketinga dobila preko moje sestre i preko nas. Ja sam to u šali uradio. Ja nemam ništa protiv čoveka i što se tiče te priče nisam je nešto emotivno proživljavao, jer znam ko je Teodora. Nisam želeo da objašnjavam da nije bila sa Ćazimom, ja znam ko je moja sestra. Bilo mi je krivo što se Teodora kidala, što se otac kidao. Te priče o Ćazimu su oca najviše pogodile, kao i da ona nije njegova ćerka - priča Sava.

Foto: RTV Pink

Foto: TV Pink Printscreen

Brat Teodore Džehverović istakao je i kako je on sestru savetovao da uđe u "Zadrugu", jer smatra da je rijaliti program jedna od boljih stvari koja može da se dogodi čoveku, a onda smo tražili od Save da nam prokomentariše Teodorinu vezu sa manekenom Anđelom Rankovićem.

Foto: RTV Pink

Sumnjao sam u tu celu priču. Ja zaista nemam ništa protiv Anđela. On je divan dečko. Jako je lepo vaspitan, kulturan, obrazovan... Nije mi bio siguran, jer mi njegova ljubav prema Teodori nije delovala sigurno. Kasnije kada je mama odnosno Grdana, kako je zovu, ušla i dovela ih u red onda se to smirilo i počela je jedna idilična veza, a videćemo do kada će to trajati. Najviše bih voleo da to uspe. Jako sam bio dirnut onom scenom na Zadrugoviziji i jako mi je bilo drago što su doživeli tu ljubav u Zadruzi, ali sam i dan danas skeptičan što se tiče podrške njegove porodice i ne znam koliko će Anđelo moći da se nosi sa pritiskom svoje porodice kada izađe - govori nam Teodorin brat.

Autor: S. Kuvekalović

#Anđelo Ranković

#Sava Džehverović

#Teodora Džehverović

'