AKTUELNO

Takmičarka je priznala čega se najviše stidi, ali su se svi složili oko toga da ona poseduje značajnu vrlinu.

Veliki šef je naredio svim takmičarima da za stolom i pred svima kažu zbog čega svako od njih zaslužuje pobedu u ovom najpopularnijem rijalitiju, iako su mnogi svesni konkurencije.

Svi su bili nestrpljivi da čuju šta će Luna Đogani reći na sve to, s obzirom na to da je nosila veliki teret otkako je uplovila u vezu sa oženjenim muškarcem, Slobodanom Radanovićem.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ja nisam glumila ovih devet ipo meseci, pa neću ni sada, žao mi je Mićo što ću te razočarati, jer vidim da očekuješ da svi kažemo detaljno. Uglavnom, ja ću reći da nemam šta da kažem. Ja sam čak i pitala Slobu da li može da mi kaže šta sam dobro pokazala, ni Đekson nije imao odgovor. Ne ponosim se time, očajna sam zbog toga. Nikad nisam ustala za stolom i pričala tužnu priču, ne volim patetiku, gadim se na to. Ovo nije patetika, ali stvarno nemam šta da kažem. Pre par meseci dok sam sedela pored njega (Slobe) rekla sam da mi ne treba nagrada jer sam je već dobila. Ja sam živela pod staklenim zvonom, zato sam ovako razmažena, oni su me štitili da ja nikad ništa nisam morala da radim. Imala sam muškarca koji je skakao za mene i branio me, sad kad sam sama shvatila sam koliko mi je bilo lakše što sam bila sa njim. Zorica je meni rekla da je zaključila da sam željna ljubavi od strane muškarca. Željna sam toga da me neko mazi i pazi. Zato sam dozvolila da mi se sve ovo desi, verovala sam da će on sve to da mi priušti. Mislila sam da je to između nas ono pravo, tad me nije bilo sramota dok sam sedela pored njega, a sada iskreno jeste - priznala je Luna.

Teodora Džehverović nije mogla da sluša njeno izlaganje koje je izgledalo i više nego patetično, pa joj je samo jednom rečenicom naterala da istiniski kaže šta zaista misli.

Ti treba da kažeš da ste vi najviše doprineli ovom rijalitiju i to treba iskreno da kažeš da je to tako. Ovo jeste bum, ali mislim da je svesna toga da je oni nose ovaj šou - rekla je Teodora.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Razlika je što se ja ne ponosim time. Šta treba da kažem? Smuvala sam se sa Slobodanom Radanovićem, onda je ušla njegova žena. I sad sve devojke treba da budu sa oženjenim i da završe kao ja, ne razumem? Jedina dobra stvar je to što sam bila iskrena, ništa nisam lagala čak i na svoju štetu sam to radila - rekla je Đoganijeva.
Imaš 100 dobrih osobina, ustani i kaži šta si pokazala! Pričaš samo o lošem! - naljutio se Sloba.

Pojedini su imali repliku zbog svega što je ona rekla, a detaljno o ovome možete pogledati u nastavku.

K.Ristić

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

'