AKTUELNO

Đukić smatra da je previše vremena utrošeno na svađe sa bivšom devojkom.

Nakon što je Ognjen Amidžić saopštio da je Filip Đukić osvojio najmanji procenat glasova publike i da je vreme da posle devet meseci boravka u rijalitiju "Zadruga" napusti ovo velelepno zdanje, njega je Dušica Jakovljević dočekala u studiju kako bi joj on ispričao utiske koje je poneo iz Bele kuće.

S obzirom na to da je on često ulazio u svađe sa svojom bivšom devojkom Marijom Anom Smiljanić i time sebi stvorio lošu reputaciju, on se kaje zbog toga, ali ipak kaže da bi isto reagovao.

Foto: TvPink Printscreen

Mnogo je napeto ovde, svi su negativni, mnogo negativne energije, sve ti smeta. Pogotovo ona. Kada je ona rekla šta je rekla da je uradila, od tada kreće sve. Ja ništa ružno do tada nisam rekao, ja bih opet isto reagovao. I držala me mesec dana u uverenju da je to rekla. Nije me upropastila, veliki deo energije se potroši na te svađe, a posle nema vremena za zezanje - rekao je on.

Foto: Printscreen Youtube

Kada je došlo do sukoba između nje i Lepog Miće, Đukić je stao u odbranu svoje bivše devojke, čime je pokazao da mu je stalo do nje. Uprkos tome što ju je i on sam nekoliko puta uvredio, rekavši da se prodaje za pare, nakon izlaska je priznao da je to namerno uradio samo da bi je povredio.

Ja ne mogu nikome da zabranim ništa da priča, ali mogu da ga zamolim kao prijatelja da to ne izgovaraju i da ne koriste mene kao izgovor da to pričaju. Ako to neko kaže sa kim ja nisam u dobrim odnosima, onda okej, ali ako kaže neko sa kim sam ja dobar, onda je to bezveze, odmah sam skočio i rekao mu da to nije istina, jer svi znaju da to nije istina, ali govore namerno, kao što sam i ja to radio samo da bi se ona iznervirala - kaže Filip.

Foto: Printscreen Youtube

Pročitajte još: Milan BEZ DLAKE NA JEZIKU: Anabela POKUŠAVA DA MANIPULIŠE! Ono što je PRIMETIO između Kije i Slobe ŠOKIRAĆE VAS! (VIDEO)

D. B.

#Filip Đukić

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'