AKTUELNO

Žiri je pomislio da gleda crtani film, a ne nastup jedne od takmičarki.

Mina Stanišić dolazi iz Kragujevca i ima 13 godina. Ona se žiriju ''Pinkove zvezdice'' predstavila pesmom ''I'm in love with a monster'' koju u originalu izvodi Fifti Harmoni.

Takmičarka je dobila svih pet, a žiri je uživao u njenoj interpretaciji. Njena mama je otkrila da Mina voli i da glumi.

Foto: YouTube screenshot

- Bravo Mina! Ti si se zabavljala, ali i mi sa tobom - rekla je Marijana.

- Sve mi se sviđa! Ta energija, to i takvo ponašanje... Tvoje uživanje je i naše uživanje. Mislim da si jedan veliki kapacitet i da možeš da uradiš ko zna šta. Sve što si večeras uradila bilo je odlično - pohvalio je Milan takmičarku.

Foto: YouTube screenshot

- Tako mlad, a tako teške reči - nadovezala se Leontina na Milanov komentar.

- Mudrost nema veze sa godinama - odgovorio joj je Milan.

- Sviđa mi se kod tebe što eksperimentišeš i sve ti dobro ležiš. Svidelo mi se što si se opustila i igrala. Samo tako nastavi, mi uživamo.

- Kakva si ti opasna glumica! Bravo! Meni je sve bilo super. Bilo je malo netačnih tonova, čućeš to na snimku i samo za sledeći put izbrusi to - oktila je Goca.

- Meni se nije svidelo brojanje i zahvaljivanje na engleskom na kraju pesme. Izgledaš kao mala Dizni zvezda. Ponašaš se kao da si rođena za ovo. Ali ja više volim srpske reči. Potpuno je neprimereno da poslednje taktove pesme iskoristiš za neko uzvikivanje koje se čuje u crtaću. Kome si rekla ti ''good night''? ''Good nigh'' je kada Marijana odjavi emisiju - ljuta je bila Leontina.

Foto: YouTube screenshot

- Ovo peva grupa od pet devojaka za jedan crtani film. I original je takav - rekla je Mina.

- Samo nema potrebe da vičeš ti tako nešto - dodala je Leontina.

- Ne slušaj je, to večeras nije Leontina. Ti si meni večeras bila toliko elegantna kao neka mačka na mesečini. Ništa ja tu ne zameram - pohvalio je Sergej.

Autor: B. Radonić

#Leontina Vukomanović

#Mina Stanišić

#Pinkove zvezdice

'