AKTUELNO

Mislim da ćeš biti bolja zato što ćeš, ako ništa drugo, izabrati pesmu u kojoj će se nešto desiti, rekao je Milan Stanković.

Takmičarka koja se predstavila sedma večeras je Vanja Dramićanin iz Guče. Vanja ima 13 godina i otpevala je pesmu grupe Magazin "Kako sam te voljela". Ona je dobila tri glasa.

Foto: YouTube screenshot

Meni je strofa bila božanstvena, ne znam vama. Meni se svidelo kako je pevala strofu, fantastično. Toliko lep dah i lepo si intonirala. I onda uđeš u refren, potpuno pogrešna intonacija. Ali toliko, da nije bilo ni za četiri. Baš mi je žao jer imaš božanstvenu boju glasa. Baš si skliznula na tom refrenu. Molim te, razmišljaj o tome sledeći put - rekla je Goca Tržan.

Foto: YouTube screenshot

Mislim da ćeš biti bolja zato što ćeš, ako ništa drugo, izabrati pesmu u kojoj će se nešto desiti. Ovo je pesma koja je jako spora, jednolična, veliki hit, to stoji. Ali ništa nam nisi pokazala. I tamo gde je trebalo da se pokažeš si falširala. Ali mislim da ćeš biti bolja - rekao je Milan Stanković.

Foto: YouTube screenshot

- Pevaš odlično. Molim te, nemoj tako da reaguješ, nema potrebe. Pevaš divno, imaš divnu boju glasa. Napravila si kiks u refrenu, Bože moj, svi ga napravimo nekad. To nije razlog da toliko budeš tužna - utešila je Goca Vanju kojoj je teško palo to što je dobila tri glasa.

Sve su u pravu što su ti rekli. U strofi si imala tako lep jedan deo. Neverovatno je kako si to lepo osetila. Znači da si muzikalna. Ali pošto si bila muzikalna u strofi, mi očekujemo duplu desetku u refrenu. Super si bila - rekla je Leontina.

Foto: YouTube screenshot

Ti si nama i prošli i pretprošli put pokazala da toliko prikažeš svoja osećanja dok pevaš i imaš predivnu boju glasa. Što smo komentarisali malopre takmičarku, ti si nam toliko dočarala tom tvojom interpretacijom i glumom, koja fali većini kandidata, ali opet, refren bi trebalo da bude što se kaže "Titanik". Nije smak sveta, možeš ti to - rekao je Sergej Ćetković.

I pored reči podrške koje je dobila od članova žirija, Vanja se u bekstejdžu rasplakala. Ona će imati priliku da se u baražnom delu pokaže i obezbedi sebi mesto u četvrtom krugu.

Foto: YouTube screenshot

J. Vučić

#Pinkove zvezdice

#Takmičarka

#Vanja Dramićanin

'