separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

KADA IZAĐE, ON ĆE DA SE VRATI SVOJOJ ŽENI! Luna DRAMILA zbog Slobe, ON PEVAO KIJI! (VIDEO)


Bio srećniji u društvu žene.


Slobodan Radanović sinoć je u toku žurke Drvetu mudrosti u Rajskom vrtu rekao kako ga nervira ponašanje nekih njegovih cimera, ali i Lune Đogani. Nakon što je završio razgovor sa Drvetom, Radanović je vidrno raspoložen otišao kod svoje supruge Kristine Kockar.

Autor: RTV Pink

On je u Kijinom i društvu još nekoliko zadrugara počeo da igra, a zatim je preuzeo mikrofon od Katarine Grujić i počeo da peva. Ispred bine je stala njegova žena Kristina Kockar koja je uživala u glasu svog supruga, dok je Luna Đogani o Slobi pričala sa Marijom Anom Smiljanić i Filipom Đukićem.

Autor: RTV Pink

Ja znam istinu, ja sam mu bila pomoć da shvati da voli Kristinu! Srce mi je slomio kada sam gledala one snimke kada se ljubio sa njom - rekla je Luna.

Autor: RTV Pink

Prvo se smiri! Smiri se! Ja te molim, smiri se! Nema ništa od s*anja! Pukao je za tobom, to se vidi iz aviona! Luna, hoćeš li da me slušaš? Sačekaj, iskuliraj još sedam dana - govorio je Filip.

Autor: RTV Pink

Kada izađe on će da se vrati svojoj ženi, tamo mu je mesto! - pričala je Đoganijeva.

Autor: RTV Pink

Sloba je sinoć između ostalog pevao i pesmu "Samo jednom srce volI", a kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta.

Autor: S. Kuvekalović

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti