AKTUELNO

U trenucima kada si zarežala i opustila se, tada si bila najbolja, rekao je Sergej Ćetković.

Takmičarka koja je večeras probila led je Anđela Koruga iz Novog Sada. Anđela je otpevala pesmu Maraje Keri "All I want for Christmas is you". Ova takmičarka je svojim nastupom oduševila žiri i zaslužila svih pet glasova žirija kao i mesto u četvrtom krugu.

Foto: YouTube screenshot

Ti si ovde blistala i jedva si se dočekala na noge kroz ovu ludu vožnju, ovu tvoju interpretaciju. Ja sam imala osećaj da sam u nekom 3D bioskopu. Bilo mi je baš kao na nekoj ludoj vožnji. Koliko si briljantna, toliko si fragilna, nisam sigurna da sve može da se složi, a onda se tako lepo poslaže sve kod tebe. Svaka čast za peticu - rekla je Leontina Vukomanović.

Foto: YouTube screenshot

I ja sam imao sličan doživljaj kao Leontina s tim što sam se ja vozio u kočijama Deda Mraza i pozadi čuvao one poklone da ne poispadaju. Meni je vožnja bila fantastična, malo traumatična jer je bilo tih par tonova koje bih ja voleo da budu na svom mestu, ali kompletna slika je bila fenomenalna i čestitam ti na prvoj petici večeras. U trenucima kada si zarežala i opustila se, tada si bila najbolja - rekao je Sergej Ćetković.

Foto: YouTube screenshot

- Vidim da imaš protezu, ali moraš da otvaraš usta. I sa protezom si izuzetno lepa, nemoj da se stidiš toga, nemaš razloga da se stidiš. Prelepa si. Izuzetno si lepo pevala. Bilo je grešaka, ali bilo je lepo, nemam zamerku, ništa mi to nije pokvarilo utisak. Lepo si pevala, bravo - pohvalila je Anđelu Goca Tržan.

Foto: YouTube screenshot

Odabrala si vrlo delikatnu i zahtevnu pesmu za pevanje. Previše je tu svega što bi trebalo izvesti u tih par minuta i zato su kolege rekle da je bilo na granici između pucanja. Sledeći put pažljivo sa odabirom pesme, ali svakako je bilo za peticu - rekao je Milan Stanković.

Foto: YouTube screenshot

J. Vučić

#Anđela Koruga

#Pinkove zvezdice

#Takmičarka

'