AKTUELNO

Ovo od Lune niko nije očekivao!

Tokom današnjeg popodneva stanari Bele kuće su odgovarali na pitanja bivših zadrugara. S obzirom na to su ukućani proveli u rijalitiju više od devet meseci, a kraj ovog zabavnog programa se bliži i predviđen je za 20. jun. Saša rudar je upitao Lepog Miću da prokomentariše ko po njegovom mišljenju treba da zauzme prva tri mesta.

Lepi Mića kao pobednicu vidi Kristinu Kockar zbog toga što je pred milionskim auditorijumom doživela prevaru od strane Slobodana Radanovića koji je uplovio u ljubavnu romansu sa Lunom Đogani.

Foto: Printscreen Youtube

Prvo mesto je Kija Kockar. sloba će biti drugi, treće mesto može da bude iznenađujuće, da to bude neko ko je radio, bio vredan ovde. Bila bi budalaština da Luna bude treća, zbog toga što je uradila ovako neku amoralnu stvar - rekao je Mića, sa kojim je bila saglasna i pevačica Zorica Marković.

Foto: Printscreen Youtube

Voditeljka Rada Radenović je upitala blogerku da iznese svoje mišljenje, s obzirom na to da je naišla na osude gore pomenutih zadrugara.

U pravu su za sve. Kija prva, drugi Sloba, treća Teodora, Miljana, Milan - rekla je kratko Luna.

Foto: Printscreen Youtube

Pročitajte još: OSTAVIO TRUDNU ŽENU KOD KUĆE: Janjuš uhvaćen U PROVODU sa ovim zadrugarom, EVO I KOJIM POVODOM! (PAPARACO)

Blogerka je bila bezvoljna tokom ovih pitanja i komentarisanja, pa je samo kratko dala svoj komentar. O svemu detaljnije možete pogledati u narednim video-snimcima.

D. B.

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'