AKTUELNO

Radanović priznao da mu je teško što njegovi roditelji brinu zbog njega.

Slobodan Radanović je pre nekoliko dana dobio privatan poziv sa svojom majkom Draginjom, kada mu je ona spomenula da se kloni svoj supruge Kristine Kockar i posveti se Luni Đogani. Pored toga, ona mu je spomenula da mu je njegova porodica obezbedila advokata koji će se pobrinuti da se pokrene proces okončanja njegovog braka, ukoliko on to želi.

Foto: RTV Pink

Pošto je Radanović konstantno prekidao svoju majku dok je ovo spominjala, i uvek okretao na drugu temu, novinari koji su gostovali u studiju nisu mogli da odole, a da mu ne postave pitanje zbog čega je njegovo ponašanje tokim razgovora sa majkom bilo takvo.

Gosopođa Draginja ti je nekoliko puta spomenula da imaš advokata, negde je delovalo da ti nije prijatno zbog toga. Da li je to dokaz da Kiju ne prihvata kao snaju više ili zbog nečeg drugog i šta je u pitanju - glasilo je pitanje za Slobu.

Foto: Printscreen Youtube

Nisam znao da su se toliko upetljali u to. Ja sam ih nazvao da ih pitam da li su dobro. Ja sam video da se ona mnogo uzbudila. Ja sam rekao da sam odlučio da to ne bude ovde. Ona je meni to naglasila zato što su me isprozivali zato što ja nemam advokata, ona je meni rekla: "Imaš advokata, ako želiš to, sve je spremno". Ja sam rekao: "Ako sam ja odlučio da ne bude to, nemojte ni vi, ja ovde bijem svoju bitku". To nije bila neprijatnost. Osam minuta sam je smirivao dok plače. Znam koliko brinu, oni su stari. Njima ovo strašno izgleda. Nisam uopšte hteo da potežem tu temu. Ja sam odluke uvek donosio sam - odgovorio je Radanović.

Sloba je priznao da on ništa ne krije već da je na sve načine pokušavao da smiri svoje roditelje, koji se previše sekiraju za njega gledajući rijalitiji "Zadrugu".

Pročitajte još: Luna OGOVARALA Kiju da je manipulator i da se muvala sa Anđelom, a onda joj je Kockareva ZAPUŠILA USTA! (VIDEO)

Slobino izlaganje možete pogledati u narednom video-snimku.

D. B.

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

#Zadruga - RTV Pink

'