AKTUELNO

Otkriveni do sada nepoznati detalji o najpoznatijem kućnom ljubimcu na ovim prostorima.

Ogromnu, ako ne i najveću popularnost u rijalitiju "Zadruga" stekla je Žuta, jazavičar pčelara iz Kupinova Mikija Đuričića. Milioni gledalaca najspektakularnijeg rijalitija ikada u rekordnom roku zavoleli su psa koji već mesecima unazad živi sa učesnicima rijalitija u novoizgrađenom gradu nadomak Beograda, a osim što je omiljena među zadrugarima, Žuta uživa ogromnu popularnost i na Instagramu gde njenu fan stranicu prati više od dvanaest hiljada ljudi.

Foto: TvPink Printscreen

Budući da milioni gledalaca svakodnevno prate svaki Žutin korak, kao i da je ogromno interesovanje javnosti kada je ovaj pas u pitanju, mi smo pitali njenog vlasnika, bolje reći - najvernijeg prijatelja Mikija Đuričića da nam otkrije nešto više o njoj.

Ja sam Žutu kupio na najlon pijaci za tri hiljade dinara, bila je poslednje kuče koje je kučka okotila. Kaže mi čovek – daće mi je za pedeset evra, a ja njemu: “Imam samo tri hiljade“... I dao mi je - započeo je svoju priču Miki, koji je potom progovorio i o njenom karakteru.

Foto: TvPink Printscreen

- To je jako razmažen pas koji ništa ne sluša, davi kokoške komšijske. Imam i psa Belu, ona me sluša, a Žuta ne. Ja u rijaltii više neću ulaziti, ali Žuta ako bude htela – ona može da uđe u sledeću sezonu „Zadruge“, da zaradi honorar (smeh). Čudan je pas, čudan jako - rekao je Miki.

Foto: Pink.rs

D. Tanasijević

#Miroslav Miki Đuričić

#Rijaliti Zadruga

'