AKTUELNO

Pratite najaktuelnija dešavanja iz rijalitija.

Prvo pismo koje je novog radnog dana stiglo u Belu kuću je obradovalo sve ukućane. Naime, Veliki šef je saopštio zadrugarima da Milan Milošević, Bane Čolak i Bora Santana imaju obavezu da pripreme materijal za sutrašnju emisiju radija "Amnezija".

Dragi zadrugari, ovim želimo da vas obavestimo da će se i sutra emitovati emisija radija "Amnezija" pa je potrebno da voditelji pripreme sve. Osim toga šaljemo Banetu, Bori i Milanu novac za prošlonedeljnu emisiju - pisalo je u pismu Velikog šefa.

Foto: Printscreen Youtube

Svaki trud se isplati i sve to Veliki šef ume da nagradi, a nakon svake uspešno odrađene emisije, voditelji dobijaju određenu sumu novca. Nakon pročitanog pisma zadrugari su bili oduševljeni.

Milan, Bane i Bora su između sebe podelili novac i istog trenutka počeli da razmišljaju šta bi mogla biti glavna tema u narednoj emisiji, ali su pričali i o izboru pesama koje će biti puštene.

Foto: Printscreen Youtube

Prethodnih meseci ste navikli da uživate u duhovitosti ovog trojca. Zato ne propustite sutrašnju emsiju radija "Amnezija" u kojoj će se govoriti o najaktuelnijim dešavanjima iz rijalitija.

Pročitajte još: ON GAJI SIMPATIJE PREMA KIJI?! Milan ih RAZOTKRIO, LUNA TVRDI SUPROTNO! NJEGOVA DEVOJKA ĆE ZBOG OVOGA DOŽIVETI ŠOK! (VIDEO)

Kako je sve izgledalo možete pogledati u narednom video-snimku.

D. B.

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'