AKTUELNO

Nestala im hrana ispred nosa!

Po povratku ovonedeljnog vođe Slobodana Radanovića i njegovih potrčaka Ane Korać i Anđela Rankovića iz kupovine, ponovo je nastala galama među zadrugarima. Dok su se neki žalili kako nisu zadovoljnim stvarima koje su im cimeri kupili, drugi su govorili kako ne mogu da nađu sve sa svog spiska.

Foto: RTV Pink

U jednom trenutku Gordana Džehverović konstatovala je i da je neko uzeo više namirnica, nego što je dao novca. Kada je video šta se dešava, Slobodan Radanović pokušao je da smiri situaciju.

Sve što je bilo na spisku je uzeto! Bilo je knap para - govorio je Sloba.

Foto: RTV Pink

Međutim, na ove Slobine reči je retko ko obratio pažnju. Kada je video da mu u kesi nedostaje keks, Anđelo Ranković se iznervirao i rekao kako će pratiti ko jede keks koji je on kupio za sebe.

Izgaziću ga! Ne zanima me! Neko je uzeo da jede, a da nije naručio! Ostajem petnaesti put bez keksa! Miljana ok, zakinuo sam te, vratiću ti pare! - govorio je nervozno Anđelo.

Foto: RTV Pink

U sve se umešala i manekenova devojka Teodora Džehverović. Pevačica je pomislila da su keks uzeli Filip Đukić i Marija Ana Smiljanić zbog čega je došlo do svađe između ovih zadrugara.

Foto: RTV Pink

Ma nije zbog keksa. Treći put se ovo dešava, o čemu se radi? Znači da neko krade. Prošla mu je fora... Ja sam videla da Filip nosi keks bez kutije, a niste je naručili. On je nosio nečiju kesu, u toj kesi se nalazio keks bez kutije. Videla sam Filipe, ne može niko da mi kaže da nema šanse! - govorila je Teodora.

Foto: RTV Pink

Posle rasprave, Marija Ana je odvela Anđela i Teodoru na mesto gde su Nadežda Biljić i Miki Đurićić imali redovno intimne odnose. U tom delu "Zadruge" Marija Ana Smiljanić sada krije hranu. Ova zadrugarka govorila je kako keks nije kod nje, ali Teodora u to nije poverovala, zbog čega je došlo do nove svađe.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Ma naravno da je sakrila! Ne može da me neko pravi budalom, to je toliko očigledno! Filipe ovo se dešava nedeljama unazad, a nije prvi put da sam za nju čula da krade! Marija u tvojoj kesi koju je Filip držao je bila bela kesa sa keksom. Sama si priznala da si krala Marija! Provaljena si Marija - svađala se Teodora sa Marijom.

Foto: RTV Pink

Nakon što se posvađala sa Teodorom, Marija Ana se žestoko svađala i sa Slobodanom Radanovićem, a zbog njihovog ponašanja moralo je da reaguje obezbeđenje koje je odmah uletelo u Belu kuću.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Ti vrlo dobro znaš šta si radio napolje! Ja se nisam mešala u tvoju priču ovde, ne mešaj se ti, da ne bih ja propevala! Nisam se tebi obratila! - vikala je Marija na Slobu.

Marija je zatim nastavila da se svađa sa Teodorom, a u celu raspravu se uključila i Teodorina majka Gordana Džehverović koja je počela da brani svoju ćerku, a one su se raspravljale na sred dvorišta.

Foto: RTV Pink

Baba šta hoćeš? - rekla je Marija Goci.
Ukrala je likuša i kraj priče! Boli je istina! - pričala je Teodora.

Posle ovoga došlo je i do svađe između Anđela i Teodore na ulaznim vratima Bele kuće, a šta se dalje dešavalo i kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta.

PROČITAJTE JOŠ: NE PODRŽAVAM LUNU! Marija Šerifović DEMANTOVALA GAGIJA ĐOGANIJA i posle devet meseci otkrila svoje favorite za POBEDU U ZADRUZI! (FOTO)

Autor: S. K.

#Anđelo Ranković

#Gordana Džehverović

#Marija Ana Smiljanić

#Sloba Radanović

#Teodora Džehverović

'