AKTUELNO

Zadrugarka je bila spremna na sve.

Ana Korać je za mnoge zadrugare ostavila i te kako dobar i pozitivan utisak, a to pokazuje i činjenica da se pojedine ukućanke i te kako zalažu za to da iznenade slavljenicu.

Miljana Kulić bila je jedna od njih, a u razgovoru sa Drvetom mudrosti priznala je da će čak učiniti sve samo da se njena želja ostvari.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Drvence, pristajem na sve tvoje uslove, mogu svaki zadatak da odradim isto, to bi mi bio izazov, ali hoću da te zamolim nešto. Danas je Ani Korać rođendan, pa ukoliko postoji mogućnost, treba mi jedan meda plišani i čestitka. Imam i čokoladu, pokloniću joj, stvarno mi je draga i volim je. Ti znaš da ću ispuniti svaki zadatak da mi ovo učiniš - zamolila je Miljana.

Drvo je sa velikim zadovoljstvom prihvatilo njenu volju da na isti način kao i Kristina Kockar iznenadi svoju drugaricu, ali je ona morala da ispuni jedan izazov: Tvoj izazov je da kada napustiš rajski vrt odeš pravo do Slobe i poljubiš ga u obraz - reklo je Drvo.

Foto: Zadruga - RTV Pink

To mi je najmanji problem, ja mogu i da ga zagrlim uz to. Teškog srca, priznajem, ali zbog Ane ću to uraditi sa zadovoljstvom - bila je srećna Miljana.

Drvce je shvatilo da Miljana može mnogo više da učini kako bi dobila mogućnost da uruči poklon Ani, pa je od nje tražilo jednu tajnu. Kulićeva je svojom izjavom ubedljivo zaprepastila sve.

Foto: Printscreen Youtube

Ja sam ti rekla da ne volim da izdajem ljude, ali ću reći u vezi mene. Kad budemo izašli odavde, pričala sam sa Anom Korać da kad se budem porodila, rekla je da ćemo biti zajedno. Rekla je da bi pre bila sa mnom nego sa Janjušem ili bilo kim ovde. Ona misli da sam ja mnogo dobra riba i da sam seksipilna - priznala je Miljana.

Kako biste i vi prokomentarisali Miljaninu tvrdnju da bi Ana imala više od prijateljstva sa njom, pogledajte video-klip detaljno, u nastavku.

K.Ristić

#Miljana Kulić

'