AKTUELNO

Otkrila je njihovu tajnu.

Tokom prethodnih dana Kristina Kockar i Slobodan Radanović su vodili duge razgovore i pričali o zajedničkim planovima za budućnost. Sve je izgledalo kao da će pomirenje svakog trenutka pasti, ali do toga nije došlo.

Jednom prilikom njih dvoje su pričali o svojoj porodici iza "Škode" u dvorištu, a Kristina je tokom pitanja novinara otkrila da se između njih dvoje tada desilo nešto više od razgovora. Naime, njih dvoje su se poljubili.

Foto: TvPink Printscreen

Iako su to krili od svojih cimera, kada je novinar portala Pink.rs, Darko Tanasijević, postavio Kiji ovo pitanje, ona je kao iz topa potvrdno odgovorila.

Da. Nisam samo iza "Škode". Bilo je prvi put napolju, a drugi put iza škode - rekla je Kija otvoreno i dodala da su za ovo znale Ana Korać i Sanja Stanković.
Nemam komentar. Svaka moja reč se pogrešno protumači - rekao je nervozno Sloba.

Foto: Printscreen Youtube

Pročitajte još: STARE DRUGARICE U RATU: Teodora i Luna se posvađale zbog Slobe, pevačica otkrila svoju najveću grešku! (VIDEO)

Kockareva je bila iznervirana zbog Slobinog odgovora, pa svoje komentarisanje povodom ovog pitanja nije dužila. Detaljnije o svemu ovome pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

#Kristina Kockar

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

#Zadruga - RTV Pink

'