AKTUELNO

Nadici je teško da gleda svoju ćerku kako se lomi.

Nadica Zeljković otvoreno je pričala za portal Pink.rs o Anabeli Atijas i Gagiju Đoganiju, roditeljima Lune Đogani koja je u vezi sa njenim zetom Slobodanom Radanovićem. Majka Kristine Kockar zatim se dotakla i ljubavnog trougla.

Foto: e-stock/Jovan Jovanovic

Foto: TvPink Printscreen

Danas su zadrugari birali najzlobniju osobu, a Kristina Kockar izabrala je svog supruga. Tom prilikom Kija je navela kako su svi svedoci prevare koju joj je Sloba načinio i da je zbog muža mnogo patila, posle čega su se supružnici posvađali. Nadica Zeljković za Pink.rs iznela je svoj komentar o današnjoj situaciji.

Foto: RTV Pink

Razočarao ju je! Bez veze! Kristinu je ubila ta njegova dvoličnost, što ja isto smatram i verovatno joj je pukao film. Sve je dala. Sve je rekla. Javno je ponizio i sada kaže da je voli. Pružila mu je sve, pa šta hoće više? Pretpostavljam da će tek sada izneti sve njihove bračne probleme. Ja se nisam udavala, meni je to nepoznato, ali sam volela večno kao što će i ona njega voleti večno! - govori Nadica Zeljković za Pink.rs.

Foto: Privatna arhiva

Foto: TV Pink Printscreen

Kija je prilikom rasprave sa Slobom sinoć izjavila i kako će se svađati sa njim sve do kraja najgledanijeg rijaliti programa "Zadruga", a Nadica Zeljković je imala komentar i na to, kao i na česte svađe njene ćerke sa suprugom koje su se odigrale ovde nedelje.

Opet ju je izdao. I ta Luna se ne oseća dobro! Gedajte realno... Šta je ona manje vredna? To što Kristina i ona imaju nesuglasice međusobno i to je normalno! Ova žena, ova ljubavnica! Kakve veze ima, neka se svađaju! I Luna će se sutra svađati kada bude žena! Ne daj Bože da mu se vrati ova bol što Kija oseća. Šta su njih dve žene krive? One ga vole! Svađaju se. On kao preparirani golub se samo šeta tamo-ovamo, kao sulejman! - izjavila je Kijina majka.

Foto: RTV Pink

U nastavku razgovora, Nadica nam je rekla i kako neće dozvoliti sebi i svojoj naslednici da ih slome teški trenuci, da će razmišljati pozitivno i da će sa puno snage ona i Kija nastaviti svoje živote.

Opušteno kroz život! Ideš, teraš, gaziš svojim cipelama... Brzo će se to izlečiti što je ona doživela i što joj se desilo! Samo pozitivno! Malo po malo, izguraće ona. Uz mene će izgurati sve. Ima leka! Pa kiša pada, a mi ćemo da gledamo kao da sunce sija. Ma ajde! Bože zdravlja! Za nas nikada nema problema! A ovi što se bave šoubiznisom, neka se bore za svoje mesto pod zvezdanim nebom. Vodimo se time da je ona njega dovela do Pinkovih zvezda, a sada neka on odluči šta će biti, da li zvezda Danica ili zvezda padalica - rekla nam je Nadica.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Autor: S. Kuvekalović

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Nadica Zeljković

#Sloba Radanović

'