AKTUELNO

Umešala se i Luna u svađu.

Zadrugari su danas birali osobu koja je najzlobnija među njima, a u toku svog izlaganja Kristina Kockar navela je svog supruga Slobodana Radanovića kao osobu koja je veoma zlobna.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Dok je Kija pričala o ovoj temi, došlo je do svađe između njenog muža i njegove devojke Lune Đogani sa kojom je Radanović započeo vezu pred kamerama najgledanijeg rijaliti programa "Zadruga".

Foto: RTV Pink

Slobodan je osoba koju ću nominovati da je zlonameran. Svi ste videli šta je uradio. Svi ste bili svedoci kroz šta sam prošla. Kada sam bila najbolja on je gazio po meni. Navikao je da ja budem OK prema njemu. Kada se posvađam sa njim, meni bude žao i priđem posle i pričam sa njim, davala sam mu da jedem. On je taj koji je dozvolio da njegovi prijatelji mene napadaju jer on nije mogao da se obračuna sa mnom. Evo juče je Luna rekla da sam ja bolesna žena, a on je rekao: "J*bala te ona", to moj muž govori za mene - rekla je Kristina.

Foto: RTV Pink

Kija je izjavila i kako se u privatno životu često svađala sa muškarcima zbog Slobodana dok je on ćutao. U jednom trenutku došlo je i do manje svađe između Kije i Lune Đogani koja se pobunila, jer joj se nije svidelo Kristinino izlaganje. Podsetimo, ove dve zadrugarke posvađale su se sinoć, a tema su bili Lunini roditelji.

Foto: RTV Pink

Ja ništa ružno nisam rekla za tvoje roditelje! Ja sam rekla da treba da ide kod novog tasta i tašte, kod tašte koja je za njega govorila da je p*der. Dok Luna, tvoja majka mene pljuje sa svog zvaničnog Instagram profila, ja sam to videla kada sam bila napolju, kada nisam ušla u rijaliti. Ja sam rekla da je zlo ono što rade, a gospodin je rekao: "Uvideo sam koliko su zlo", najbolja karma za oboje je da ostanu zajedno jer ja znam šta je meni pričao. Meni je lično Slobodan naneo najveće zlo! Ok ako me vara, neka me vara, ali da se igra sa mojim osećanjima i da laže... Jadan si, do juče si plakao iza Škode i govorio: "Ja tebe volim". Brisala sam ti nos pet godina, kako te nije sramota! - govorila je Kija.

Autor: S. K.

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Sloba Radanović

'