AKTUELNO

Shvatila je da je preterala.

Prethodna noć je bila veoma burna za Lunu Đogani i njenog bivšeg dečka Slobodana Radanovića. Naime, zadrugarima su puštani klipovi, a na nekoliko njih bio je Sloba u trenucima kada je bio izuzetno blizak sa svojom suprugom Kristinom Kijom Kockar.

Foto: TvPink Printscreen

Đoganijeva je ovo veoma zamerila svom bivšem dečku, te mu je u nekoliko navrata uputila pogrdne reči, psovke i uvrede tokom emisije. Radanović se trudio da joj ne uzvraća na isti način, a oni su se za vreme reklama i nasamo posvađali.

Ipak, nekoliko sati kasnije, blogerka se pokajala zbog svega izgovorenog, te je u sobi za rehabilitaciju plakala vidno potresena.

Foto: TvPink Printscreen

Ne mogu da verujem da se on sada pravda zbog jedne čokolade. Mi smo ovde delili parče hleba osam meseci, zajedno smo gladovali. Zbog toga mi je krivo - ridala je Đoganijeva dok je Nadežda Biljić pokušavala da pronađe prave reči kako bi utešila svoju cimerku.

Luna je nakon toga donela pisma i poklone koje joj je Sloba davao dok su bili zajedno. Ona se prisetila svih lepih trenutaka i nije mogla da obuzda emocije.

Đoganijeva je plakala kao kiša dok je čitala ljubavne poruke koje joj je Radanović poklanjao, dok je on za to vreme sedeo u dvorištu sa nekolicinom zadrugra.

Foto: TvPink Printscreen

Kada se isplakala, Luna je odlučila da se izvini svom bivšem dečku zbog ružnih reči koje mu je uputila tokom emisije. Nadežda je pozvala Slobu u sobu za rehabilitaciju nakon čega je usledio višečasovni razgovor bivših partnera.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: TREBALO JE DA TE PLJUNEM, GADE! Luna vređala Slobu pred svima: TI SI ODVRATAN I BOLESTAN, LEČI SE! (VIDEO)

Luna se izvinila svom nekadašnjem dečku za to što ga je nazvala lošim čovekom, ali on joj je zamerio još mnogo toga.

O čemu su sve oni razgovarali, kao i do kakvog su zaključka došli, pogledajte u snimcima koji slede.

R. L.

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Nadežda Biljić

#Slobodan Radanović

'