AKTUELNO

Radonjićeva pokušala da se opravda, ali ništa nije urodilo plodom.

Nemanja Đerić Đekson i Andrijana Radonjić su u ljubavnoj vezi već nešto više od dva meseca. Do sada, među njima nije bilo intimnih odnosa, ali sve se promenilo onoga trenutka kada je ona postala vođa a reper njen omiljeni zadrugar.

Foto: TvPink Printscreen

Njih dvoje su bili i više nego prisni u hotelu, a zadrugari su prethodne noći imali priliku da vide ove snimke.

Dva meseca, ne mogu da izdržim više. Neprijatno mi je zbog Duška jer ja nju smaram, hatam, trljam se, kao bolesnik neki, kao manijak. Blam me je. Stvarno sam manijak i želim da izađem odavde. Ja bih voleo da je nešto bilo - pravdao se Nemanja.

Foto: TvPink Printscreen

Ja znam da ništa nisam uradila, glupo mi je što sad ovo moram da pričam. Imala sam ciklus tokom celog boravka u hotelu - rekla je Andrijana.

Nakon prvog snimka, na kom se videlo samo maženje i ljubljenje, zadrugarima je pušten još jedan klip koji neosporno dokazuje da je intimnih odnosa ipak bilo.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: IMA PODRŠKE ALI I KRITIKA: Nadica otkrila šta Slobini i Kijini sugrađani misle o njihovom pomirenju! (VIDEO)

Radonjićevoj je bilo veoma neprijatno, naročito kada je čula osude od strane svojih cimera koji su joj do tada verovali da s*ksa među njima nije bilo.

Ona je meni pričala "Debilu ispašće to i to" ja sam joj rekao da nema šta da ispadne kad ništa nije bilo. Sve može da se protumači tako, ali nije bilo - nastavio je da se pravda Nemanja.

Foto: TvPink Printscreen

Ovo je bilo tokom dana, nije bilo uveče. Ja stojim iza onoga što sam rekla. Znala sam da će neke stvari izgledati onako kako izgledaju ali ja znam da nije tako bilo - rekla je pevačica.

Zadrugari nisu reagovali na ova njihova opravdanja jer su samo nekoliko minuta pre toga videli snimak koji dokazuje apsolutno suprotno.

Kako je sve izgledalo pogledajte u snimcima koji slede.

R. L.

#Andrijana Radonjić

#Nemanja Đerić Đekson

#Rijaliti Zadruga

'