AKTUELNO

Kockareva ne može da veruje šta joj je suprug priredio.

Prethodne noći Kristina Kockar je gostovala u emisiji "Amidži šou" i tom prilikom otkrila je o čemu je razgovarala sa svojim suprugom Slobodanom Radanovićem pre nekoliko dana iza automobila. Kija je otkrila da joj je pevač izjavio ljubav, što je Radanović i potvrdio.

Međutim, odmah po povratku iz emisije Sloba se ponovo zbližio sa svojom bivšom devojkom, sa kojom je prevario Kiju. Pevač je ponovo noć proveo sa Lunom Đogani, što je Kristinu povredilo do srži.

Foto: TvPink Printscreen

Kockareva je danas svojim cimerima Sari Reljić, Milanu Miloševiću, Zorici Marković i Miljani Kulić ispričala šta se dogodilo prethodne noći.

Ja sam njemu dala šansu zato što je on rekao da hoće da se pomiri - pričala je Kija Sari i Zorici.

Foto: TvPink Printscreen

Njegov brat je rekao mojoj mami "Pomiriće se oni". Meni nisu dali da se vratim, zato što bih ga izbola. Rešila sam neke stvari. Sve je okej, ja sam kao i svaka žena dala šansu onome što je rekao. Njemu na čast - rekla je Kristina.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

Sara je pokušala da uteši svoju cimerku, ali Kockarevoj nikako nije bilo lakše. Njima su se ubrzo pridružili i drugi zadrugari, a Kija nije prestajala da prepričava događaje iz emisije, ali i posle nje.

Ne bih volela da ovo prođe... Muškarci ovo masivno rade. Svaka žena koja se ispravno postavi dobije ono što zaslužuje. Nije mi jasno šta radi kad nema kamera, ako ovo sada radi - rekla je Sara.

Foto: TvPink Printscreen

Van kamera kuka za mnom i govori da me voli... On meni govori, nadam se da ovo nije osveta. On hoće očigledno sebe da opere. Video je po čestitkama da ga ljudi smatraju retardom, što i jeste. Balvanom. Video je kako stoje stvari... On je meni rekao kako neće da se razvede. Oboje su ušli svesno u sve to. Ne žalim ni nju, ni njega. Nije uradila to jednom, pet puta, da se zaje*ala klinački, ona to radi mesecima. Ona je znala da je on oženjen. Ona je trebala zbog sebe da kaže, kada sam ja ušla, nećemo da radimo pred njom, pa kad raspravite to. Poturila sam leđa zbog njega, da on ne bi ispao... Znaš li ti kakve smo mi priče imali. Ja ne želim više da ga vidim, majke mi. Čeka me milion lepih stvari. Želim da pokažem da mogu da se izvučem iz svega ovoga. To što on radi, ponižava mene i ponižava sebe, što je rekao i Đekson. Ja moram sve ovo da prođem da bih mogla lepo da nastavim svoj život. Ja nisam prešla preko onoga što je on uradio, ali sam želela da pružim šansu onome što je on pričao - rekla je Kija.

Foto: TvPink Printscreen

On ide od jedne do druge osobe i pere se. On je za sve kriv, ja sam čučao i slušao sve - otkrio je Milan.

Kristina je ovoga puta čvrsto odlučila da svom suprugu više neće gledati kroz prste i da sa njim neće nastaviti nikakvu priču.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: Sloba voli Kiju, a ne može bez Lune! Ana OSULA PALJUBU po pevaču: On ubeđuje Kristinu da će biti zajedno i onda pokloni čokoladu ljubavnici! (VIDEO)

Ne želim ni nju, ni njega. Nije se zaj*bala jedom, dva puta, nego 55 puta. Okej, on je njoj to pričao, ona je znala da je on oženjen. Onda lepo treba da ustaneš i kažeš "Dobro, došla ti je žena, nećemo da radimo to pred njom". Ne zbog njega, nego zbog sebe. Lako ćemo kada izađemo napolje da nastavimo. Moj život se promenio odlukom drugih ljudi. Poturala sam leđa zbog njega... Uvek sam stavljala njega na prvo mesto. Ti ne možeš da veruješ koje smo mi priče imali, koje je on priče pričao. Ali ne želim više da ga vidim i zaista ostajem pri tome - bila je izričita Kija.

Kockareva je zatim nastavila razgovor sa Milanom u kupatilu, a kako je sve izgledalo pogledajte u snimku koji sledi.

T. R/R. L.

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Slobodan Radanović

'