AKTUELNO

Mnoga važna pitanja rešena su na današnjem sastanku.

Danas je u Beloj kući održan još jedan porodični sastanak. Kao i svakog puta, "Zadruga" se tresla od mnogobrojnih nesuglasica između učesnika.

Foto: TvPink Printscreen

Dragi zadrugari, kao što znate porodični sastanci su sastavni deo vašeg života. Prošle nedelje je Andrijana bila vođa ali ona samoinicijativno nije održala ni jedan sastanak. Sada imate pregršt tema za porodični sastanak. Veoma je važno da na ovim sastancima budete iskreni i iznesete svoje mišljenje o svim dešavanjima koja su obeležile nedelju za vama. Odmah održite redovni porodični sastanak jer je neophodno da rešite sve nesuglasice - pisalo je u pismu koje je pročitala Teodora Džehverović, kao ovonedeljni vođa.

Foto: TvPink Printscreen

Prvi je proteklu nedelju prokomentarisao Bane Čolak, koji je priredio neprijatnu situaciju Mikiju Đuričiću nakon što je napustio rijaliti i to sa njegovom verenicom Nadeždom Biljić.

Foto: TvPink Printscreen

Meni je krivo zbog toga što se desilo posle žurke sa Nadeždom. Mi smo odlučili da više nikada nećemo biti tako prisni, nećemo igrati i to je najbolje i za mene i za nju. Naravno, Miki mi nedostaje, koliko god da smo se svađali bili smo ovde devet meseci. Nadam se da ćemo makar popiti kafu i da ćemo popričati, iako je rekao da ga ne interesujem - rekao je Bane.

Lepi Mića je u toku svog izlaganja istakao da je prethodnu nedelju obeležio rođendan Kristine Kockar. Mića je naveo i da su se mnogi zadrugari šlihtali Kiji kada su videli koliko poklona i pisama podrške je dobila. Upravo ove pevačeve reči prokomentarisala je Zorica Marković.

Foto: TvPink Printscreen

Ja se ne šlihtam nikome, nisam se našla prozvanom kada je Mića pričao da se neko šlihta Kiji. Da zamerate nama što komentarišemo to možete da okačite mačku o rep. Ja sam njima (Kiji, Slobi i Luni) svaki put prišla kada im je bilo teško, kao čovek. Đekson je meni jako drag, imamo neku svoju priču, posumnjala sam da on to nije hteo namerno da kupi zato što sam ih juče sprdala za tu njihovu pesmu. Bacila sam mu stvari kroz prozor i htela sam da mu kažem - rekla je Zorica.

Sloba Radanović, koji je preneo ovu informaciju Đeksonu, razbesneo se zbog toga što je, kako on kaže, ispao gori njega koji nije kupio kafu, ali i od nje koja mu je pobacala stvari.

Markovićeva mu je odbrusila i da nema pravo da joj zabranjuje da komentariše njegov ljubavni život koji je on javno prikazao, kao i da Luni Đogani nikada nije punila glavu protiv njega.

Foto: TvPink Printscreen

Nakon ove kratke svađe, svoj komentar dala je i Nadežda Biljić koja se prisetila svog verenika Mikija koji joj, kako kaže, veoma nedostaje.

Lunu, Slobu i Kiju neću da komentarišem niti da ulazim u to, svi su mi jako dragi, uvek sam tu za svakog od vas. Luna piči svojim putem, nemoj da se nerviraš, a oni ako su se pomirili, srećno. Sa Banetom nemam ništa niti ću imati, što je pre bilo, bilo je. Jako mi je stalo do Mikija, svakim danom sve više i više. Čudno je bez njega, mi smo delili sve. Nedostaje mi to da imam njega da me razmazi, da mu kažem "Ljubavi jedu mi se palačnike" on ustane u pet ujutru i napravi mi. Ja nosim njegov prsten i jedva čekam da izađem odavde i da vidim šta će da bude. Nemojte mi zameriti ako sam nekome nešto nažao učinila - rekla je Nadežda.

Foto: TvPink Printscreen

U raspravu su zapali i Milan Milošević i Lepi Mića kojima je glavna tema bila Kristina Kockar. Ubrzo nakon ove svađe, svoj komentar dala je i sama Kija.

Ja sam osudila svaki Mikijev napad na žene, ja to ne podržavam. Otišao je, niko ga nije terao, začudila sam se, mislila sam stvarno da će se vratiti. Neću da budem licemerna, nije mi žao što je otišao. Mića je za sve bio u pravu što je rekao, on je prorok, sve zna unapred. Za rođendan, drago mi je što su svi bili, bilo je predivno. Što se tiče mene i Slobodana, ja ću to objasniti večeras ako mi budu dozvolili, zavisi u kom smeru bude išla emisija, gledajte "Amidži šou" - rekla je Kristina.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: HOĆEŠ JOŠ JEDNOM PA DA SE TUŠIRAMO? Andrijana i Đekson imali VRELU AKCIJU pred kamerama, Duško će POBESNETI POSLE OVOGA! (VIDEO)

Šta se sve izdešavalo u nastavku ovog porodičnog sastanka pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Miroslav Miki Đuričić

#Nadežda Biljić

#Rijaliti Zadruga

'