AKTUELNO

Pesmu je posvetila Mikiju sa kojim se noćas svađala zbog Miljane?

Nadežda Biljić danas je otkrila Drvetu mudrosti da je Miljana Kulić zaljubljena u Marka Miljkovića, ali da to nikome nije priznala osim njoj, kao i da su se Marija Ana Smiljanić i Filip Đukić pomirli, nakon čega su bili intimni.

Foto: RTV Pink

To je bilo sasvim dovoljno da Nadežda čuje numeru koju je želela, a radi se o pesmi grupe Bijelo dugme. Kada se pesma začula preko zvučnika najviše se obradovala upravo Nadežda Biljić.

Evo mi pesme! Hvala, Drvo, hvala, Drvence! - rekla je Nadežda.

Foto: RTV Pink

Pevačica je u trenutku kada je numera počela sedela na pragu Bele kuće zajedno sa Tanjom Jovićević, koja joj je rekla da se naježila čim je čula ovu pesmu. Biljićeva je zatim zajedno sa svojim cimerima počela da peva ovaj hit, a po završetu Tanja je rekla Nadeždi kako je baš o ovoj pesmi skoro razmišljala.

Foto: RTV Pink

Znaš da sam pre neki dan pevala ovaj refren! - rekla je Tanja Nadeždi.

Foto: RTV Pink

Kasno je sad, kasno za sve, nemam volje, a nemam ni snage da se menjam - deo je refrena pesme koju je Nadežda želela da čuje.

Podsetimo, Nadežda Biljić prošle noći žestoko se svađala sa svojim verenikom Mikijem Đuričićem zbog Miljane Kulić. Kako je sve izgledalo možete pogledati u video-prilogu koji je dostupan u nastavku ovog teksta.

Autor: S. K.

#Miroslav Miki Đuričić

#Nadežda Biljić

'