AKTUELNO

Uverena da dolaze bolji dani za njih!

Slobodan Radanović noć je proveo u hotelu zajedno sa suprugom Kristinom Kockar koju je prevario pred kamerama "Zadruge" sa Lunom Đogani. Ovi zadrugari noćas su slavili prvu godišnjicu svog braka.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

Foto: RTV Pink

Nakon buđenja kratko su razgovarali, a tom prilikom sumirali su utiske prošle noći. Kija je u jednom momentu izjavila i kako joj je žao što su se Radanović i ona svađali. U jednom trenutku na vrata je zakucao konobar, koji je bračnom paru zatim uneo doručak.

Foto: RTV Pink

Ova godina je teško počela za mene, kažu biće bolje. Mi smo najbolesniki par ikada. Pored svega, mi slavimo godišnjicu - rekla je Kija.

Foto: RTV Pink

Kija i Sloba dok su uživali u velikom izboru hrane, nastavili su sa pričom. Pevač je svoju suprugu u jednom trenutku upitao da li je svesna da ih upravo gledaju milioni gledalaca, nakon čega su sebe uporedili sa svetskom rijaliti porodicom Kardašijan zbog čega su se dotakli svojih prezimena.

Foto: RTV Pink

Zamisli, ceo život ovako ujutru ustanemo, pa ostanem trudna, pa imamo decu... Kardašijan! Kristina Kockar crtica Radanović - govorila je Kija.
Mogla si biti da si htela - bio je Slobin komentar.

Foto: RTV Pink

Pa htela sam. Hoćeš sada namerno da promenim prezime u Radanović? - pitala je Kija svog muža.
Slobodno! - odobrio je pevač.

U toku doručka Sloba je po ko zna koji put ženi prebacio što mu je izgubila mobilni telefon, a zatim je izjavio da nije znao da je ona toliko "kul" osoba. Kako je izgledao doručak Slobe i Kije, kao i šta se dalje dešavalo, pogledajte u video-prilogu ispod.

Autor: S. K.

#Kristina Kockar

#Sloba Radanović

'