AKTUELNO

Zabiberio joj! Mina smatra da ne bi jurila Đeksona da je Toma ostao u "Zadruzi".

Ukućani su danas u okviru emisije "Zadrugari pitaju zadrugare" imali najveću reakciju kada se na ekranu televizora koji imaju u dnevnoj sobi pojavio njihov bivši cimer Tomislav Panić. Njemu se obradovala i Mina Vrbaški sa kojom je ovaj stanar imao ljubavnu avantru, a upravo je Mini Toma uputio svoje pitanje.

Foto: Printscreen Youtube

Da li je toliko teško da održiš obećanje koje si meni dala i da li si svesna, u stvari, šta tvoja majka želi u bliskoj budućnosti da ti proživiš i doživiš? - bilo je Tomino pitanje za Minu.

Foto: TV Pink Printscreen

Podsetimo, nakon što je Tomislav napustio "Zadrugu" Mina Vrbaški je odmah promenila svoje stavove i počela ponovo da da obleće oko svog bivšeg momka Nemanje Đerića Đeksona, koji se zaljubio u Andrijanu Radonjić. Takođe, često su se među ukućanima mogli čuti i komentari da je Panić pozitivno uticao na Minu.

Foto: TV Pink Printscreen

Očekivala sam ovo! Malopre sam rekla "sto posto će Toma da se javi"! Iskreno! - sa osmehom na licu je rekla Mina, a zatim je odgovorila na pitanje:

Foto: Printscreen Youtube

Ja sam iks puta rekla za stolom da je meni svaki trenutak bio prelep sa njim i da tako svaki muškarac treba da bude prema svakoj devojci. Očigledno ja nisam mogla da ispoštujem to neko obećanje i ovo sve što se dešavalo bilo je jače od mene. Ja sam rekla da i dalje volim Nemanju. Da je Toma ostao Nemanja me ne bi sigurno zanimao. Što se tiče porodice, sigurna sam da je moja mama razočarana jako u mene, jer znam šta je ona rekla meni na snimku dok je Toma bio ovde - govorila je Mina.

Foto: TV Pink Printscreen

S obzirom na to da je ovo bilo poslednje pitanje danas u emisiji "Zadrugari pitaju zadrugare", Mina nije mogla da sakrije svoje ushićenje što je videla Tomu, zbog čega je ostalim zadrugarima koji su sa njom bili u dvorištu govorila koliko je presrećna. Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilozima ispod.

Autor: S. K.

#Mina Vrbaški

#Tomislav Panić

#Đekson

'