AKTUELNO

Totalno se razočarala u manekena!

Miljana Kulić, Teodora i Gordana Džehverović, zajedno sa Anđelom Rankovićem, poslednjih nekoliko dana ulaze u ozbiljne rasprave. Sinoć je njihova svađa dovela i do nervnog sloma pevačice, a zbog Anđela Rankovića i Lepog Miće moralo je da reaguje obezbeđenje.

Foto: RTV Pink

Danas kada su bivši zadrugari postavljali pitanja trenutnim ukućanima "Zadruge" Jelena Krunić tražila je od Miljane Kulić da joj prokomentariše Anđelovo ponašanje od sinoć, kao i da li je primereno da se tako ponaša prema čoveku koji je mnogo stariji od njega.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne znam zašto Miki prevrće očima kada Jelena kaže da sam ja pametna. Što se tiče Lepog Miće, sramotno je da jedan klinac od dvadeset četiri, dvadeset pet godina diže ruku na čoveka koji ima pedeset i koji može deda da mu bude. Mića nije bio upućen u celu situaciju kada je nastao konflikt sa Džezvama. Anđelo me je totalno razočarao. Sumnjam da je umešana crna magija od ove veštice (Goce), ali ovom dečku je garantovano napravljeno nešto, pa se totalno izgubio - pričala je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Kulićeva je u nastavku dodala i da Gordana "glumi" čistačicu i veliku vrednicu da bi se svidela publici koja pažljivo prati sva dešavanja u rijaliti programu "Zadruga". Trudnica je istakla i da Gordana ne dozvoljava nikome da boravi u kuhinji, kao i da svojoj naslednici Teodori nije donela ništa dobro svojim ulaskom u Belu kuću.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ću da ustanem, nećeš ti da se svađaš sa njima, jer ja to bolje radim - govorila je Teodora Gordani dok je Miljana imala svoje izlaganje.

Foto: TV Pink Printscreen

Dok je Teodora komentarisala reči koje je izgovorila Miljana Kulić, kao i njihov odnos, došlo je do nove svađe između ove dve ukućanke. U celu raspravu uspela je da se umeša i Gordana Džehverović, iako joj je to branio Teodorin dečko Anđelo. Maneken je nakon svega rekao i svoje mišljenje.

Foto: TV Pink Printscreen

Hvala našoj divnoj trudnici na komplimentima i na lepim rečima za mene i moju porodicu, kao što je to govorila ovde - kratak je bio Anđelo.

U video-prilogu ispod pogledajte kako je izgledala ova situacija.

Autor: S. K.

#Gordana Džehverović

#Miljana Kulić

#Teodora Džehverović

'