AKTUELNO

Za Anu je sve ovo glupost!

Jelena Krunić postavila je danas pitanje i Ani Korać u okviru emisije "Zadrugari pitaju zadrugare" koje se odnosilo na druženje ove stanarke sa Lunom Đogani i Kristinom Kockar. Ove nedelje bivši stanari postavljali su pitanja trenutnim ukućanima "Zadruge".

Foto: Printscreen Youtube

Ana, zašto kada Kije nema ti ideš i tešiš Lunu? Kada je Kija izašla ti ideš Luni i ne znam, smeješ se sa Milanom i glumiš prijateljstvo Luni, a kada je Kija tu, ti si uz Kiju. To nisi radila kada je bila naša trojka i kada smo se družile - pitala je Jelena Krunić Anu Korać.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni su i Luna i Kija drugarice. Ja sa njima nisam u lošim odnosima. Nisam se svađala sa Lunom. Nismo se družile jer je ona sa Slobom provodila više vremena. Ja nikada nisam ogovarala Kiju kod Lune. Ja nisam u lošim odnosima sa Lunom, glupo pitanje. To nije bilo tešenje, ja sam se tu zadesila kada je Luna plakala. Glupost! Ne znam šta je htela da pita - izjavila je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Milan Milošević rekao je da se seća situacije na koju misli Jelena Krunić i da su se pored Ane Korać u tom trenutku našli i Filip Đukić i Nadežda Biljić koji su takođe tešili Lunu Đogani.

Foto: RTV Pink

Pa, ne znam, ja nisam bila tu. Ne znam šta se dešavalo, ali one se znaju pre mene. Samo što smo Ana i ja ovde mnogo bliže - govorila je Kija.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja, koliko se sećam, Jelena je meni uvek prilazila kada mi nije bilo loše. Tako da ne vidim ništa loše što je devojka prišla i pitala da li je sve ok, ako je to loše, onda je i Jelena loša, jer je to i ona radila - pričala je Luna.

U donjem video-prilogu možete pogledati kako je izgledala ova situacija danas u toku emisije "Zadrugari pitaju zadrugare".

Autor: S. Kuvekalović

#Ana Korać

#Kristina Kockar

'