AKTUELNO

U ponedeljak im je godišnjica braka!

Nakon što je u Igri istine Slobodan Radanović izabrao Lunu Đogani kao osobu sa kojom bi voleo da izađe iz "Zadruge" i započne zajednički život, Milanu Miloševiću postavljeno je pitanje sa kojom bi se družio sa Lunom ili sa Kijom. Novinar je izabrao blogerku, a zatim se pokrenula priča o razvodu Kristine i Slobe.

Foto: RTV Pink

Da li ti je lako što bira Lunu? Rekla si: Što lažeš! - pitao je Milan Kiju.
Ne, rekla sam: Baš si iskren! Ja njega volim, ali hoću da se razvedem. Da vam pojasnim oko razvoda, on i ja smo u braku, ali nije to kao raskinuli smo i ajde ćao. Malo je to drugačije zakonski. Meni je jako teško da se odlučim na taj koram i na sve to i biće mi teško sigurno taj dan. Ja nikada nisam želela da se razvedem - izjavila je Kija.

Foto: RTV Pink

Pominjala si jako često! - ubacio se Sloba.

Kristina je zatim izjavila kako je samo u svađama sa mužem govorila da želi da se razvede, ali da to zaista nikada nije mislila.

Foto: RTV Pink

Ja to ne želim, jer moje srce voli njega, ali to moram da uradim. Sve to se desilo, naravno da je to bolje za mene. Nas dvoje bi bili nesrećni ako bi se pomirili i pebacivali bi jedno drugom neke stvari. Nažalost, najmanji problem je ovo što je on meni učinio, a šta je najveće to ću zadržati za sebe, jer je bolje (Slobo) za tebe - govorila je Kristina.
To je to! Između njih postoji nešto od ranije! - rekao je Milan.

Kockareva je napomenula da je već govorila o osećanjima koje ima prema suprugu i da ne želi da se razvede. Kija je u nastavku dodala i kako bi volela da je muž nikada nije prevario, ali da se to dogodilo i da ne može da vrati vreme.

Foto: RTV Pink

Ja idem sutra kući, neka se oni pomire! Šta sam ja ovde, problem? - izjavila je Luna.
Meni je jako teško, ali ja to moram da uradim. Meni je mama rekla, kada je bila ovde pre sahrane: Srce ne bira! Pitala sam je da li sam je razočarala što sam rekla da ga volim posle svega što mi je uradio i mama mi je rekla da se nije razočarala - pričala je Kija.

Foto: RTV Pink

U toku ove polemike došlo je i do svađe između Lepog Miće i Lune Đogani, tom prilikom Mića je rekao blogerki i kako će je od sada zvati, a onda je sve to Đoganijeva prebacila dečku.

Od sada si za mene ljubavnica, švalerka Slobodana Radanovića, pošto si kvarna kao šupalj zub. Da, ti si se j*bala sa njim, a ne ja! Pravdaj se mami i tati, a ne meni! Ja sam rekao za stolom da ti pušiš k*rac? Lažeš kao pas! - vikao je Mića na Lunu.

Foto: RTV Pink

Neka ti je sa srećom! Ja da se više ponižavam neću, da mene ljudi nazivaju ovde ljubavnicom, k*rvom, švalerkom... Neću! - prebacila je Luna Slobi.

Kija je dodala i kako zna šta je ljubav, a da je Luna samo zaljubljena u Slobu i da tu nema ljubavi, kao i da je zajednički život napolju mnogo drugačija stvar. Kristina je rekla i kako je muža izgubila zbog gluposti i da joj je krivo zbog toga.

Autor: S. Kuvekalović

#Kristina Kockar

#Sloba Radanović

'