AKTUELNO

Radoje Biljić za portal Pink.rs otkrio je šta misli o Mikiju kao budućem zetu.

Između Nadežde Biljić i Mikija Đuričića su kako oni kažu varnice postojale od njenog ulaska u rijaliti "Zadrugu". Iako su se prvi put poljubili "prijateljski", ono što je usledilo nakon toga postalo je ozbiljno.

Naime, oni su uplovili u ljubavnu romansu koju su pre nekoliko dana krunisali veridbom. Miki je prema Nadeždi tokom proslave bio veoma pažljiv i brižan. Zbog ovog veoma bitnog čina za njih dvoje, ekipa portala Pink.rs je kontaktirala Nadeždinog oca Radoja Biljića kako bi saznali šta on misli o Mikiju kao budućem zetu.

Foto: E-Stock/Miloš Rafailović, Tv Pink Printscreen

Naravno da podržavam, to je izbor moje ćerke. Mi se moramo prikloniti njenom izboru. Ona je odrasla osoba, ima 27 godina. Mikija apsolutno mogu da zamislim kao svog zeta, simpatičan mi je. Pun je duha, šali se na svoj i tuđ račun i kao takav mi je simpatičan - rekao je Radoje.

Foto: Privatna arhiva

S obzirom na to da je Mikijev brat, Neša izjavio za portal Pink.rs da on ne može da ima decu, mi smo upitali Nadeždinog tatu kako će se nositi sa tom činjenicom da možda neće imati unučiće ukoliko se odluče na viši korak.

Nisam ni razmišljao o tome, zbog toga što je medicina uznapredovala, što postoje i druge metode pomoću kojih se može ostati u drugom stanju. Bože moj, ako se ne bude moglo nikako, opet to je njen izbor. Ako je njoj lepo, onda je i nama lepo. Bitno je da se oni slažu, ne vidim razlog da se i mi ne složimo sa tim - rekao je u intervjuu za Pink.rs Nadeždin tata.

Foto: Privatna arhiva

Pročitajte još: ČOLAK SE HVALIO DA JE STVORIO DŽENANA LONČAREVIĆA: Čim je čuo šta se priča po ZADRUZI, pevač se oglasio i Banetu uputio BRUTALAN ODGOVOR! (FOTO)

Mikijevo priznanje da ne može da ima potomke, možete pogledati u narednom video-snimku od sedmog minuta.

D. B.

#Miroslav Miki Đuričić

#Nadežda Biljić

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'