AKTUELNO

Za njih je romansa završena.

Kako se povela polemika da li su Luna Đogani i Sloba Radanović još uvek u vezi blogerka je pred svim zadrugarima razjasnila kako stoje stvari između njih.

Naime, ona je izjavila da je njena veza sa pevačem okončana, i da je Slobi dala slobodu jer u njegovim očima više ne vidi ljubav, što je njega jako iznerviralo.

Foto: TvPink Printscreen

Da sam znala da će ovakva harmonija nastati kada raskinemo, ja bih to pre uradila, nema udaranja, odlaženja na kapiju, povraćanja. Svi smo drug za druga - Zadruga, mnogo mi je drago da su svi raspoloženi, srećni! Da imate o čemu da pričate i da vam nije dosadno - počela je Luna.
Ko ti je napunio mozak? Puna si mržnje! Mozak ti je neko napunio! - rekao je Sloba blogerki.
Odeš na pet sati van kuće i manipuliše neko tobom! Tebe treba da bude blam, a ne mene!  - odbrusila mu je ona, a u njihovu raspravu se umešao Lepi Mića koji je dao sebi za pravo da komentariše njihov odnos.

Foto: TvPink Printscreen

Ljubav prema Kiji se nije ugasila, ona je ista! Ali ako njih dvoje nisu imali seks dve godine, jasno je o čemu se radi. S Kijom to nema i to je razlog, a Kiju voli kao ženu i ne može da je ostavi. Tu je kraj priče. Oni se vole, pa se vole... Sloba kaže da je na emotivnom odmoru, a Luna kaže da su raskinuli  - rekao je Lepi Mića.

Foto: Printscreen Youtube

Dok je pevač pokušavao da urazumi svoju devojku da za sve postoji pravi razlog o kom ne može da priča, ona ga nije slušala i rekla mu da ne želi da ima bilo kakav kontakt sa njim.

Pročitajte još: KIJA POZVALA SVE DA POGLEDAJU OVO: Evo šta se dešavalo IZA KULISA ZADRUGOVIZIJE! (VIDEO)

Njih dvoje su ponovo zapali u krizu, vikali su jedno na drugo, a kako je sve izgledalo pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

#Luna Đogani

#Miroslav Pržulj – Lepi Mića

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

#Zadruga - RTV Pink

'