AKTUELNO

Goca i Žuti su zablistali na sceni!

Lepi Mića ranije danas primetio je da Gordana Džehverović daje sve od sebe kako bi njen nastup na "Zadrugoviziji 3" bio što bolji. Ova ukućanka večeras je nastupala sa Radosavom Stefanovićem Žutim, a oni su pevali pesmu Saše Matića i Radmile Manojlović - Mešaj mala.

Teodora Džehverović, koja je u muzičkim vodama, sve vreme pomagala je majci kako bi se odlično predstavila na "Zadrugoviziji 3" zajedno sa Žutim, a u tome je uspela s obzirom na to da su Žuti i Gordana dobili pozitivne komentare žirija, mada se mlada pevačica u jednom trenutku uhvatila za glavu kad je čula kako joj mama zvuči.

Foto: TvPink Printscreen

Damir Handanović je odmah pitao Žutog zašto se njih dvoje nisu poljubili, na šta je on rekao "ja bih, ali velika je razlika u godinama", što je iznenadilo i samu Gocu, nakon čega su i ostali nastavili da komentarišu.

Nije što si moja, ali oduševio sam se, stvarno mešaš - rekao je kroz smeh Đani.

Foto: TvPink Printscreen

Čovek se uči dok je živ, a ja ću večeras definitivno da se pozabavim svojim mešanjem. Matora i Goca su bolje mešale od mene, oduševili ste me! Fantastični ste, Žuti, svaka čast! Naučili ste pevanje, tekst, kao da je vaša scena, gorelo je - bila je oduševljena Rada.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je izgledao nastup Goce i Žutog možete pogledati u video-prilogu ispod.

Autor: S. K.

#Gordana Džehverović

#Radosav Žuti

'