AKTUELNO

Zabrinuo se za devojku!

Danas je Veliki šef poslao pismo ukućanima u kom ih je obavestio da je voda u bazenu čista i da je strogo zabranjeno ubacivati stolice u vodu i sedeti na njima u bazenu. U toku tog sastanka ustala je Luna Đogani i saopštila svima da se jako loše oseća.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Posle svog govora Luna je otišla u spavaću sobu, a odmah za njom potrčao je i njen oženjeni dečko Slobodan Radanović koji je sve vreme bio uz nju. Sloba joj je trljao noge, ljubio ruke, merio joj puls i donosio vodu.

Zašto ne jedeš? Ništa nisi jela! Pojedi jedan uštipak barem na silu. Moraš! Molim te! Možda ti je pao šećer - govorio je Sloba Luni.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Dok je Sloba brinuo o svojoj devojci, njegova supruga se takođe osećala loše, ali je ona ostala sama u pabu gde je ležala u krevetu. Luna Đogani u ovim trenucima uspela je i da se posvađa sa Radosavom Stefanovićem Žutim, a Radanović joj je govorio da to nije potrebno u momentima kada se oseća loše.

Ne obraćaj mi se više! Kako te nije sramota! - govorila je Luna Žutom.

Foto: RTV Pink

Nemoj se svađati u ovom trenutku! Nije niko protiv tebe, shati to više! Sačekaj malo! Što se nerviraš bez potrebe! Ti sama sebi praviš problem, sama dižeš pritisak sebi. Ti si maher da stvoriš problem - vikao je Sloba na Lunu.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu ispod.

Autor: S. K.

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Sloba Radanović

'