AKTUELNO

Odmah se osetili krivima.

Kako je došlo lepo vreme tako je i većina stanara počela da uživa sunčajući se pored bazena i kupajući se u njemu. Veliki šef danas je svoje stanare koji žive pod krovom najgledanijeg rijaliti programa "Zadruga" obavestio o nekoliko ključnih stvari koje se tiču bazena.

Foto: RTV Pink

Dragi zadrugari, pre svega želimo da vas obavestimo da je voda u bazenu sada čista. Osim toga podsećamo vas da je strogo zabranjeno skakanje u bazen. Kada smo kod bazena, pojedinicima je nedavno palo na pamet da unose metalne stolicu u vodu i sede na njima. Ne treba da govorimo koliko je to glupa ideja. Ovo je strogo zabranjeno - pisalo je u pismu Velikog šefa.

Foto: RTV Pink

Nakon što je Marko Miljković, koji je odlukom Dragice Janičić od danas novi vođa, pročitao pismo stanari su počeli da iznose svoje stavove. Među prvima se javio Milan Milošević.

Anđelo i ja smo uneli stolice kada smo hteli da sedimo u plićaku. Nisam znao da to može da šteti. Ja se izvinjavam - rekao je Milan.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

Kada se kupamo u bazenu ne bi bilo lože da se prvo istuširamo u malom kupatilu, pa da uđemo u bazen - dao je predlog Marko Miljković.

Foto: RTV Pink

Ovaj sastanak napustili su Slobodan Radanović i Luna Đogani. Blogerka se žalila kako se oseća loše, a njen oženjeni dečko odveo ju je u spavaću sobu gde je sve vreme bio uz nju i tom prilikom u više navrata joj ljubio ruku.

Autor: S. K.

#Rijaliti Zadruga

'