AKTUELNO

Njihovi odnosi su definitivno zahladneli!

Voditeljka Katarina Nikolić je u toku noći posetila Zadrugu, a među ukućanima sa kojima je radila intervju bila je i Luna Đogani koja je otvoreno ispričala šta misli o celokupnoj situaciji koja ju je zadesila zajedno sa Kristinom Kockar i Slobom Radanovićem.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ona je u tom intervjuu izjavila da je zbunjena i da polako, ali sigurno počinje da sumnja u njegova osećanja prema njoj, a nije osporavala i da on možda još uvek voli svoju zakonitu suprugu.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Nakon toga vratila se u Belu kuću, a kako se pretpostavlja da je razmislila o svemu što je rekla ona je ponovo potražila svog dečka kako bi mu pridikovala zbog njegovog ponašanja koje se drastično promenilo, jer je sve ukazivalo na to da će ga ona u krajnjem slučaju izgubiti ako odluči da se vrati svojoj ženi.

Pomozi mi, od tebe sve zavisi šta će se desiti. Svako priča svoje, ništa se ne poklapa! Svi su srećni osim mene. Ti ne vidiš sebe. Da ti odglumim. Sedimo za stolom. Ti sediš i pogledaš u mene i spustiš glavu pa pogledaš u nju i sve tako. Gledaš da li je i kod nje sve okej, pa onda gledaš u mene. Ti to ne vidiš. Ti onda otrčiš kod nje, pa se vratiš kod mene. Šta se dešava koj k*rac? - pitala je Luna.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Na zaprepašćenje mnogih, Sloba je u potpunosti ignorisao sve što je Luna rekla, a kako je to izgledalo pogledajte u nastavku.

K.Ristić

#Luna Đogani

#Sloba Radanović

'