AKTUELNO

Ukućanka je za kraj takmičenja svojim tajnama koje je otkrila u studiju iznenadila gledaoce!

Odlukom glasova publike Dragica Janičić je u toku noći zvanično napustila Zadrugu, a voditeljka Dušica Jakovljević ju je sačekala u studiju kako bi zajedno prokomentarisale njene utiske o celokupnom boravku u najpopularnijem rijalitiju u regionu.

Iako se u igri takmičila sa Minom Vrbaški, ona je javno otkrila da je ona jedina osoba koju gleda kao ćerku i da joj je drago što će ostati, jer smatra da još uvek ima nade da se vrati svom bivšem dečku Nemanju Đeriću Đeksonu.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Znala sam da će Mina ostati, a i njoj je to potrebno kako bi se pomirila sa Đeksonom. Ja nju gledam kao svoje dete, ona je jedini kvalitetan čovek i jedina koja je uspela da me dotakne i da me povredi. Kad je bila gazda dala mi je 1000 dinara i tražila da joj vratim 500. Uvek sam bila sa najmanjim budžetom, ali sam skinula 12kg, u svakom zlu ima dobro. Mina je malo prenaglila i sve smo rešile u par minuta. Ona malo preteruje, ali Bože moj, ima 18 godina. Đekson nije za nju, uz nju treba da bude neko mnogo kvalitetniji. Đekson nema hrabrosti da joj kaže da je još uvek voli - rekla je Dragica.

Nakon svega što je imala prilike da vidi, ona je zaključila da Slobino srce još uvek pripada Kiji, zbog pogleda i saosećanja posle svega što se ovoj ukućanki dogodilo.

Moja sestra je postavila jedno dobro pitanje. Ja ne krivim Lunu, ona je bila slobodna devojka. Sa druge strane on je malo pogubljen u svojoj priči, ima ženu koja može da ga prati. Malo se pogubio, ali nije loš čovek. Dok je on mene napadao, ja sam dizala Kijin kvalitet u Zadruzi. Ona je mene napala jednom, ja sam joj vratila ali sam joj rekla da ne želim da se sa njom raspravljam. Ja ne znam da li Sloba može da je prati, ali sam sigurna da on i dalje voli Kiju - počela je Dragica.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Sloba nije srećan sa Lunom i to se vidi, već sa Kijom. Kad je bilo Kiji loše ja sam u njegovim očima videla da je on baš voli i da je srećan. On u njoj vidi neku potporu i pretpostavila sam da će se desiti da će ona na kraju reći da ga voli. Meni je žao Lune, mislim da se ona nije snašla i najbolje je da se izvuče i da ostavi njih da vide šta će i kako će. Ona ima lep život i ne treba joj to. Ako ona može da proguta treba da nastavi da mu bude vodič. Ona je ta koja njega vodi za ruku - dodala je Dragica.

Za kraj razgovora, Dragica je otkrila jednu šokantnu informaciju koju je u Beloj kući dugo skrivala, a koja je šokirala čak i voditeljku, a to je priznanje od strane Marije Ane Smiljanić da bi pokušala da uplovi u strastvene odnose sa Đeksonom samo da ona i njen dečko Filip Đukić ne borave zajedno u rijalitiju.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Marija Ana mi se poverila pre par meseci da nije Filipa ona bi bila sa Đeksonom. Ja sam ušla sa pričom u kući da je Đekson najlepši, preferiram grdne momke ( smeh). On pokušava da bude loš momak ali mu to ne ide. Đekson je negde površan. On misli da je nešto postigao ako je rekao nekoj pored da je lepa. Njegova je igra je malo smešna, ako smo dobro pratili rijaliti svi znaju da je Đekson mene pitao da se pljesnemo. On je Mini rekao da nikad ne bi bio sa mnom, a Mina ga je pitala da li bih ja bila sa njim, on je zaćutao. Andrijana to neće uraditi u kući, ona je osoba koja je važila za finu i poštenu. Čim se smuvala sa Đeksonom počeli su da pričaju kako je počela da puši i da se oblači slobodnije. Mislim da se Andrijana zaljubila, a on ne zna šta hoće. On želi škodu. Voli Minu, ali misli da njega žele sa Andrijanom napolju. Ona mnogo gubi otkako je sa njim, izgubila je nešto napolju što je trajalo 5 godina. Ona jeste moralna, ali nekako njih dvoje ne idu zajedno. Ja sam još za n.g rekla da je Andrijana zaljubljena u njega.Da tata nije tu ona isto ne bi ništa uradila. Nadam se da će do izlaska iz kuće da raskinu.

K.Ristić

#Dragica Janičić

'