AKTUELNO

Pola Zrenjanina se okupilo da ga isprati.

Otac Kristine Kockar Miloš, preminuo je prošle subote posle duge i teške bolesti, a danas se u Zrenjaninu organizuje njegova sahrana.

Kako bi ga ispratili na večni počinak Kija i njen suprug Slobodan Radanović napustili su nakratko "Zadrugu", najgledaniji rijaliti u regionu.

Foto: TV Pink Printscreen

Njih dvoje su danas prepodne krenuli put Zrenjanina, zajedno sa obezbeđenjem, a tamo su stigli neposredno pred opelo.

Kija je iz vozila koje ih je dovezlo izašla u crnini i plačući, dok ju je za ruku držao njen suprug.

Foto: TV Pink Printscreen

Odmah po dolasku Kija i Sloba su stali pred kamere televizije Pink i dali izjavu, tokom koje je Kockarevoj sve vreme druhatao glas.

Još sam u šoku, sad kad sam se vratila u svoj grad i u realnost. Nije mi do intervjua ni do ovih reči. U šoku sam već četiri adana, agonija mi je što sam toliko čekala do sahrane - priznala je Kija.

Kockareva je priznala i da je srećna zbog toga što je njen suprug uz nju.

Mnogo mi znači, on je moj suprug, on me najbolje zna. Znam i da nisam izrazila želju da dođe on bi to učinio jer bi mu značilo - izjavila je ona za televiziju Pink i dodala:

Foto: TV Pink Printscreen

Mislim da mu samo nisam rekla da ga volim. Ima milion stvari koje bih volela da mu kažem, ali sve je to nevažno. Samo mi je krivo što mu nisam rekla da ga volim.

Kija je priznala da joj je teško što oca nije videla pre smrti.

Nisam imala priliku da ga vidim, videla sam ga u video pozivu. Drago mi je što su došli da mi pruže podršku i žao mi je što je sve ovako javnom znam da im nije prijatno zbog ovoga. Ovakve stvari bi trebale biti privatne, ali takve su okolnosti - izjavila je ona.

Sloba smatra da je najnormalnija stvar što je odlučio da bude uz svoju suprugu u oivom teškom trenutku.

Foto: TV Pink Printscreen

Mislim da je to najnormalnija moguća stvar. Jednostavno, shvatam da to tako treba. Tek kad se ovako nešto desi shvatiš šta je problem u životu. I da nije htela, ja bih svakako došao - rekao je Sloba, koji se nije odvajao od supruge.
Tačno je da nas je zbližila, normalno je da će vas ujediniti i normalno je da će biti tu za mene - rekla je Kija.
Smatram da je to najnormalnije moguća opcija i da je jednostavno to bila moja dužnost. Niko nije bio tu, ja sam bio prvi i naravno da sam poželeo da budem tu za nju. U ovakvim trenucima se sve loše zaboravi ostane samo ljudskost u tebi - zaključio je Sloba.

Pink.rs

#Kristina Kockar

#Slobodan Radanović

'