AKTUELNO

Blogerka noćas želela da čuje pesmu - Ličiš mi na mog oca, u toku žurke.

Luna Đogani, u toku žurke prošle noći, želela je da čuje pesmu - Ličiš na moga oca. Ovaj potez Slobine devojke povredio je mnogo njegovu suprugu Kristinu Kockar, kojoj je preminuo otac pre nekoliko dana zbog čega trenutno prolazi kroz težak period.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ovu situaciju jutros komentarisali su Miljana Kulić i Miki Đuričić. Trudnica nije mogla da veruje na kakav se potez blogerka odlučila, dok je pčelar iz Kupinova sve vreme branio Lunu i govorio joj kako ne želi da sluša njene priče.

Zamisli šta je naručila ćuskija - Ličiš na moga oca. Ne mogu da se oporavim od šoka. Ženi umro otac pre dva dana i ona naruči tu pesmu - rekla je Miljana.

Foto: RTV Pink

Dobro, mislim da nije to! Mislim da je to ranije naručivala to na žurkama. Mislim da nije to toliko strašno. Miljana pričaj sve to Vojketu, on je dobar slušalac - govorio je Miki.

Foto: RTV Pink

Znaš šta je bilo pre toga. Sloba naručio neku ljubavnu pesmu. Luna mislila da je naručio Kiji. Ona je iz inata to uradila! Znaš li koliko sam se uzbudila sinoć - pričala je Miljana Mikiju.

Foto: RTV Pink

Kulićeva se zatim uputila u Rajski vrt, a na putu do tamo srela je svoje cimere. Miljana je njima rekla šta je pričala sa Mikijem, kao i o rečenicama koje joj je izgovorio Slobodan Radanović.

Trudnoj ženi da kažeš da dođe da ti puši? Da li je svesno to uradio? Da li smo mu mi to uradili? Pa neka gleda! - pričala je Miljana o Slobi.

Foto: RTV Pink

Ma gde je Luna ranije naručivala? To je provokacija bila za Kiju - rekla je Zorica Marković.

O svemu ovome detaljnije pogledajte u nastavku:

Autor: S. K.

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

'