AKTUELNO

Prvo je nju poželeo da vidi.

Prethodna noć je bila veoma turbulentna, naročito za ljubavni trougao Kristinu Kiju Kockar, Slobu Radanovića i Lunu Đogani. Nakon što je Kija saznala da joj je otac preminuo, Sloba je tražio od Lune par dana pauze kako bi razmislio o svemu.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

Ovo je Đoganijevu dovelo do nervnog sloma a zadrugari su se odmah potrudili da sve utiske prenesu Kiji u nadi da će ona svom suprugu pružiti drugu šansu.

Radanović je nakon svađe sa svojom devojkom posetio doktora jer se nije osećao najbolje, a kada se vratio prvo je otišao do Kije.

Foto: TvPink Printscreen

Sedi ovde sa nama - dočekala ga je Kockareva toplim osmehom.

Radanović nije seo sa Kijom i nekolicinom ukućana, već je otišao da vidi kako je Luna. Nakon što ju je posetio u izolaciji i sa njom proveo manje od minuta, Sloba se vratio kod Kije.

Foto: TvPink Printscreen

Je l' ti ne treba ništa? Moraš da se držiš, nemoj da razmišljaš negativno, samo pozitivno - poručio je Radanović svojoj ženi.

Foto: TvPink Printscreen

Nakon ovog pozdrava, Sloba je otišao u spavaću sobu, Kija je vidno raspoloženija ostala da sedi sa Anom Korać i Sarom Reljić u dvorištu, dok je Luna nastavila da leži i tuguje u izolaciji.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: LUNA NA IVICI NERVNOG SLOMA: Znam da te GUBIM, samo me pusti! NEMOJ DA ME MUČIŠ! (VIDEO)

Detaljnije o svemu, pogledajte u snimcima koji slede.

R. L.

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Slobodan Radanović

'