AKTUELNO

Tražio joj ljubavnu pauzu da razmisli o svemu.

Luna Đogani i Sloba Radanović prethodne noći imali su najburniju raspravu do sada. Njih dvoje su se svađali u dvorištu i radionici luksuznog imanja, a nakon svega blogerka je doživela potpuno rastrojstvo.

Foto: TvPink Printscreen

Ona je grcala u suzama i povraćala, dok su zadrugari pokušali da je uteše a sve zbog toga što je Sloba predložio da naprave pauzu u vezi.

Nakon svega, Đoganijeva je legla u izolaciju a Miki Đuričić i Milan Milošević su došli da porazgovaraju sa njom o minuloj situaciji.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: SVIMA SAM ZAGORČAO ŽIVOTE! Sloba se GUŠIO U SUZAMA I JADAO SE Zorici: HOĆU DA EKSPLODIRAM, ja ne mogu protiv svog srca! (VIDEO)

Ja iskreno da ti kažem, njega je sve prošlo ali nema mu*a da ti kaže. Kao što nije imao mu*a da prizna Kristini sve kad je ušla - rekao je Miki.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam mu sada rekao da ti kaže šta misli i šta oseća, on kaže da prema Kiji oseća grižu savesti, nije mi dao odgovor na pitanje koju voli od vas dve. Veruj mi, to između vas je bila samo strast - ubeđivao ju je Milan.

Luna je negirala ove Milanove reči ali nije bila sigurna u Slobine emocije.

To nije bila strast. To je bila ljubav, i dalje je sa moje strane - vikala je Đoganijeva.

Foto: TvPink Printscreen

Je l' tebi normalno da on tebi da četiri ili koliko već dana odmora? Ja sam u šoku. Presaberi se i budi dostojanstvena - završio je Milošević.

Luna je potvrdila da joj to nije normalno i da ne zna zašto joj pevač to radi.

Detaljnije o svemu, pogledajte u snimcima koji slede.

R. L.

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Miroslav Miki Đuričić

#Slobodan Radanović

'