AKTUELNO

Došlo i do manjih svađa.

Nakon što su glasali za osobe koje po njima ne zaslužuju nagradu u finalu, stiglo je pismo Velikog šefa, koji je zadrugare obavestio da su izglasali da to budu Maca, Dragica i Vojke, kao i da su gledaoci glasali i da su po glasovima publike najviše glasova dobili Luna, Teodora i Vojke.

Foto: RTV Pink

Međutim, nije samo ovo pisalo u pismu. Iako su kažnjeni i iako ne poštuju sastanke i zadatke, Veliki šef je ipak dobre volje i za ukućane je imao veoma važno obaveštenje koje se odnosilo na hranu.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

S obzirom na to da ste potrošili zalihe hrane, Veliki šef ima ponudu za vas. Dobićete šansu da kupite namirnice na sledeći način - potrebno je da skupite novac i da napravite spisak od samo 10 najpotrebnijih namirnica. Morate se dogovoriti oko toga šta ćete kupiti. Napominjemo da je ovo poslednji put da će Veliki šef pokazati dobru volju prema vama - pisalo je u pismu.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Zorica Marković je prva ustala i tražila od svojih ukućana da ne prave istu grešku kao nedavno, kada je ona bacala hranu po "Zadruzi". Luna Đogani u toku svog izlaganja rekla je kako ima novac, ali ga je namenila za poziv. U jednom trenutku Gordana je pocepala odeću Maci Diskreciji, a kako je sve izgledalo i šta se još dešavalo, pogledajte u video-prilogu ispod.

Autor: S. K.

#Rijaliti Zadruga

'