AKTUELNO

Ne dao mu Bog da Hana ima traume zbog njega!

Skandal koji potresa javnost već danima, a u čijem središtu su Luka Lazukić i Nataša Bekvalac, ne jenjava. Otkako je IT stručnjak pretukao pevačicu, ispredaju se razne priče, a sada se u sve uključio i bivši suprug Bekvalčeve, Danilo Dača Ikodinović.

Foto: Printscreen Youtube

Naime, bivši vaterpolista veoma je zabrinut za njegovu i Natašinu ćerku Hanu, te je zapretio da će "polomiti" Lazukića ukoliko njegovoj mezimici zafali dlaka sa glave:

Dača mi je rekao da nije njegova stvar za kakvog se čoveka Nataša udala, ali da je mnogo zabrinut za Haninu bezbednost. Rekao mi je da će Luki polomiti glavu ukoliko bi takao njegovu ćerku. Ne zanima ga šta će Nata i ovaj njen da rade, da li će oči vaditi jedno drugom, tući se, lomiti sve po kući, ali samo da mu Hanu ne diraju. Naježi se ceo kada samo pomisli da je njegova ćerka prisustvovala bilo kakvoj njihovoj svađi - kaže izvor blizak Ikodinoviću i dodaje da se on nije čuo sa Natašom:
Nije je zvao, jer mi je rekao da nema sa njom šta da priča. Bitno je da se stalno čuje sa Hanom. Ali Nata i sama zna da može da se osloni na njega, on joj je to u više navrata rekao jer je ona ipak majka njegovog deteta. On ne želi da se meša u Natašine izbore partnera, ali mu ipak nije svejedno sa kim Hana provodi vreme i spreman je na sve kako bi je zaštitio - zaključio je izvor.

Foto: YouTube screenshot

Podsetimo, Luka Lazukić i Nataša Bekvalac saslušani su u Prvom osnovnom tužilaštvu u Beogradu proteklog utorka, kada su izneli sve što se dešavalo kobne noći. Na tužilaštvu je sada šta će dalje raditi, odnosno u kom će se pravcu proces odvijati.

Autor: Pink.rs

#Danilo Ikodinović

#Luka Lazukić

#Nataša Bekvalac

'