AKTUELNO

Da li im je svima po volji?

Prethodna noć je bila jedna od najburnijih u rijalitiju koji obara sve rekorde gledanosti, Zadruzi. Naime, Kristina Kija Kockar, koja živi u ovom impresivnom gradu nadomak Beograda skoro šest meseci sa svojim još zakonitim suprugom Slobom Radanovićem i njegovom devojkom  Lunom Đogani, priznala je da još gaji osećanja prema pevaču, to jest da ga voli.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ona je sinoć dobila zadatak od Drveta mudrosti da mora celog dana da bude nasmejana i razdragana kako bi osvojila nagradu u vidu filma i kokica za sve, a da li će to ostvariti, videćemo. Kako smo mogli da vidimo, ovog jutra Kija nije spavala u spavaćoj sobi Bele kuće, dok su Sloba i Luna prespavali zajedno u istom krevetu.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: Luni POZLILO nakon svega što je SAZNALA, nije mogla da zaustavi suze: ON JE SVE ŠTO SAM U ŽIVOTU ŽELELA! (VIDEO)

Šta nas sve očekuje u nastavku dana i hoće li ovaj dan biti burniji nego prethodna noć, videćemo, zato ostanite uz televiziju Pink i portal Pink.rs koji iz minuta u minut prati sva dešavanja u najgledanijem rijalitiju na ovim prostorima.

Autor: N. Vujčić

#Rijaliti Zadruga

'