AKTUELNO

Ovoj zadrugarki danas je bilo vrlo teško.

Kristina Kockar je tokom dana zapala u tešku depresiju zbog svađe sa svojim još uvek zakonitim suprugom Slobom Radanovićem, a večeras je uzela čekić u ruke pa lupala o vrata želeći da napusti Belu kuću u čemu ju je sprečio pevač i novinar Milan Milošević.

Kija je grcajući u suzama došla do paba. Zorica Marković je pokušavala da je smiri i urazumi da porazgovara sa Slobom koji se nije odvajao od nje u ovom trenutku i pratio svaki njen postupak.

Foto: Printscreen Youtube

Kockareva je zamerila Slobi što ju je povredio rečima da se ona folira i da joj nije teško onoliko koliko ona predstavlja.

Šta sam ti ja uradila da ti pričaš da si sa mnom imao pakao od života? Što si se oženio sa mnom ako me ne voliš - upitala je Kija Slobu.
Mislio sam da će taj korak da poboljša neke stvari. Ja nisam znao do trenutka kada sam shvatio da imam nešto ovakvo, kakva je to ljubav. To više nije bila ljubav između muškarca i žene - branio se Sloba.

Foto: Printscreen Youtube

Zabio si mi nož u leđa - prekorela ga je Kija i ponovo ga upitala kada je prestao da je voli.
Ne znam... Ne znam kada se to dogodilo, ne znam kada je naša ljubav prerasla u nešto drugačije. To se dogodilo u međuvremenu... Naravno da mi je bilo žao, razmišljao sam se kako se ti osećaš, to je najnormalnije. Kada se zaljubiš, zaljubiš se za dan, a ne za sedam dana - odgovorio joj je Radanović.

Kija nije mogla da veruje kakve reči joj je uputio suprug, pa ga je sa nevericom gledala. Povisili su ton jedno na drugo, a onda ih je u jednom trenutku Milan prekinuo i rekao da se utišaju.

Foto: Printscreen Youtube

Pročitajte još: OVO JU JE DOVELO DO LUDILA! Luna pobesnela: ZNAM DA JE KIJA NARUČILA TU PESMU ZA NJEGA! (VIDEO)

Kako je izgledala svađa ovih supružnika pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

#Kristina Kockar

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

#Zadruga - RTV Pink

'